Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Joga seansa se pretvorila u Kamasutra sesiju

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Te jeseni sam baš bila potonula. Duže vreme sam bila singl i već pomalo ispala iz fazona zavođenja...

Prjateljice su se već zabrinule za mene, jer su dobro znale da sam pravi radoholičar, a pošto sam upravo bila postavljena na mesto zamenika direktora, nisam uopšte nalazila vremena za sebe. Iznenadile su me kupivši mi vaučer za “privatni joga dan”.  Iskreno, pokušala sam da izvrdam da i to preskočim ali devojke su bile uporne, govoreći da “će to biti nezaboravno iskustvo”.

Otišla sam tamo očekivajući neku mršavu devojku u trikou koja će me daviti meditacijom i sličnim stvarima, međutim već sa vrata me je čekalo iznenađenje. Dobrodošlicu mi je poželeo pravi spartanac! I to u helankama!

Hmmm, ovo bi moglo biti interesantno, pomislila sam. Ponudio me je čajem aromatizovanog bilja. Sela sam na jastuk i posmatrala sobu dekorisanu u hindu stilu. U uglovima su stajale lampe od pruća sa budinim figuricama. Ima nečeg u celoj toj atmosferi… neke energije koja je uticala na mene da se još više opustim. Joga – tip se u međuvremenu vratio sa čajem i vrlo brzo smo se raspričali. Iskreno, bilo mi je jako teško da se usredsredim na priču jer mi je njegovo bujno međunožje konstantno odvraćalo pažnju. Ponudio mi je masažu.

Nakon samo nekoliko njegovih dodira, imala sam osećaj da ulazim u totalnu nirvanu od užitka.

Pitala sam se da li njegovi dodiri mogu biti jednako dobri i iznutra? Osmelila sam se i pitala ga da li dobro radim figuru mačke? Savio me je na strunjači od trske i čini mi se da smo već sledećeg trenutka radili neku drugu figuru ali ovog puta iz kamasutre.

Bio je to potpuno nov doživljaj za moju “G” tačku, ali i za ostale erogene zone. Iznenadio mi je delikatnim nadražajima potkolenice dok je senzuelnim pokretima ulazio u mene. Pustila sam da me odvede do onog dela gde niko do tad nije umeo. Do vrha!

Joga je sada moj veliki hobi za koji uvek rado odvajam vreme, a učitelja rado preporučujem kao odličnog “Life coach-a”.

- Šiva

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader