Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Pravo u metu

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ne bih pravila bilo kakav uvod ovoj mojoj seks storiji. Zašto?

Odgovor je jednostavan: sve se odvijalo munjevitom brzinom. On se pojavio iznenada na vratima mog stana. Ušao i skočio na mene (baš tako, skočio). Ništa mi nije bilo jasno, ali sam se prepustila strasti. Ne prepustila, nego sam sada ja skočila na njega. Ako hoćeš vrući seks, dobićeš ga. Nisam mu skidala odeću - cepala sam je. Komad po komad. Onako nag izgledao je kao Apolon.

Znam da voli oralni seks. Priuštila sam mu najlepšu simfoniju koju je mogao da zamisli. Uživao je kao nikada do sada. Ni ja nisam ostala uskraćena. Odneo me je u kupatilo i zajedno smo ušli u tuš-kabinu. Pustio je vodu, uzeo moj omiljeni gel za tuširanje i počeo da me maže. To je radio tako nežno i precizno (i sada se naježim kada pišem ovu ispovest), istražujući svaki milimetar moga tela. Izgubili smo pojam o vremenu. Morali smo da izađemo, jer bez obzira na našu uzavrelu krv voda je postala ledena.

Ova naša seks sesija je trajala do jutra. Sve što smo znali, hteli i mogli probali smo. Moram priznati da su mi/mu saveti iz Cosma bili više nego korisni. Ups, jedan detalj sam zaboravila da spomenem. To je bio moj najbolji drug Srđan.

- Nevena

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader