Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Seks sa njegovim drugom je bio osveta

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Moja "bajka" je počela kada sam upoznala njega. Bio je san mojih snova. Dosta stariji od mene, znao je sve ono što ja sa svojih 17 nisam...

Moja "bajka" trajala je godinu dana. Brzo sam ga zavolela. Bio mi je sve ono o čemu sam ja maštala. Bio je moj princ na belom konju. Ispunjavao je sve moje želje,čitao mi je misli, govorio kako me voli i planirao naš zajednički život iako nije živeo u Srbiji već samo studirao. Uradio je neke stvari za mene koje niko nikada nije uradio i u njegovom zagrljaju sam se osećala kao princeza i najvoljenija devojka. Bila sam srećna. Verovala sam mu.Toliko sam ga volela da šta god mi je tražio ja sam radila. A onda se jednog dana sve srušilo. U njegovom telefonu sam našla poruke neke devojke. Pošto nisam znala nemački jezik prepisala sam poruke i kući na netu prevela. Ostala sam bez teksta. Pisala mu je kako ga voli, kako obožava vreme koje provodi sa njim, naravno kada ode kući.

Rekla sam mu sutradan za te poruke i on je naravno poricao sve i tvrdio kako i dalje samo mene voli. Ali ja mu više ništa od tada nisam verovala. Tog trenutka srušio se moj svet. Prekinula sam svaki kontakt s njim. Nisam osoba koja se sveti ali godinu dana posle našeg raskida naišla sam slučajno na nekadašnjeg njegovog najboljeg druga s kojim se on još dok smo bili zajedno posvađao. Mene je taj "drug" fizički privlačio i kada me je pozvao u prazan stan kod njega ni trenutka se nisam razmišljala da li da idem. Naravno otišla sam i imali smo seks koji je bio fantastičan! Posle se nismo videli, a ja sada kada sumiram sve shvatam da sam podsvesno htela da se osvetim bivšem koji je na kraju i saznao a i "drug" je hteo da mu se osveti zbog nekih njihovih neraščišćenih računa iz prošlosti. Ne kajem se što sam to uradila jer je meni bilo prelepo, a i znate onu narodnu "osveta se služi hladna"?

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader