Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Noć kada smo konačno “apsolvirali”

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Moj drug sa fakulteta na kraju je postao mnogo više od toga…

Zajedno smo studirali četiri godine i bili dobri drugovi. Uvijek sam ga gledala samo kao druga, ali priznajem da je imao neki pogled koji me je potajno palio. Nikada, međutim, nisam ni pomislila da bi moglo biti nešto među nama, čak sam mu stalno nabacivala drugarice, pa tako i moju najbolju prijateljicu. I ja sam čak izlazila sa njegovim najboljim drugom.

A onda je došlo apsolventsko veče, trenutak kada više niko nije mogao da se nađe između nas, kad su se sve zavjese razvukle i maske spustile - naravno uz pomoć pozamašne količine alkohola. U meni se javila prokleto jaka zelja da ga imam za sebe, da bude moj, prišla sam mu i igrali smo (i dalje kao drugovi), iako su ručice polako počele da se spuštaju…

Pred kraj večeri, očigledno primjetivši moju želju, pozvao me je da izađem sa njim na vazduh. A onda je počeo strastveno da me ljubi. Nikada nisam doživjela veće uzbuđenje i pala sam mu u naručje. Uzeo me je u ruke i odneo do rijeke. Naslonio me je na ogradu gdje smo nastavili da se ljubimo. Osjetila sam njegove ruke na mom telu kako lagano klize. Podigao mi je haljinu i ušao u mene.

Preplavili su me žmarci po cijelom tijelu. Ulazio je i izlazio, dok sam sisala njegov prst, govorio mi je da sam predobra. Zaboravili smo na moju drugaricu i njegovog druga, samo smo se prepustili. Kada smo svršili, legli smo i tada mi je rekao da me je uvijek želio, iako se svih tih godina neko nalazio između nas, nije mu krivo što se tek sad to dogodilo.

I da, to nam je bilo apsolventsko veče, ali jedino smo nas dvoje apsolvirali na pravi način.

Cicky

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader