Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Naše tajno seksi bojno polje

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Posle dvonedeljne razdvojenosti, moj dragi i ja nismo mogli više ni minut da se strpimo…

Moj dečko i ja smo već godinu i pet meseci zajdno i naravno imamo veoma uzbudljiv seksulani život. Naviknuti smo da imamo odnose skoro svaki dan. Ipak zbog mog puta u Milano gde sam se zadržala dve nedelje nismo se videli dugo. Po povratku iz Milana moj dragi je organizovao veliku žurku u svom stanu. Celo drustvo je bilo tu, stan pun, alkohol, muzika, sreća pa smo komšijama najavili da ćemo imati party povodom nazovi rođendana.

Ceo stan je bio pun i nikako nismo mogli da odvojimo malo vremena da budemo sami. Pili smo alkohol u veoma velikim količinama. U jednom trenutku dečko mi je prišao jako me je stisnuo, poljubio i šapnuo mi na uvo da me zeli.

U tom trenutku jedina slobona prostorija je bio wc – iz koga se čuje čak i običan šapat. Kako bi smo zavarali masu, pretvarali smo se da se svađamo toliko da smo se zaključali u kupatilo i zamolili ostale da na nas ne obraćaju pažnju. Dok su svi mislili da se svađamo i vičemo glasno mi smo uzivali u čarima seksa!

Bilo je ludo. Kad smo izašli svi su nas pitali da li smo ok, jer zapravo niko nije znao da smo tamo vodili ljubav, a ne rat!

Mary

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader