Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Najbolji seks koji sam ikada doživela

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Prošle godine sam diplomirala na Pravnom fakultetu, ali uspomene na moj studentski život trajače zauvek. A naročito na jednu vrelu i uzbudljivu noć…

Bila sam druga godina na fakultetu. Pošto sam bila jedan od boljih studenata sve ispite sam dala još u prvom roku pa sam imala punih mesec dana odmora do početka druge godine. Povratak u amfiteatar i danonoćno štrebanje me i nije baš radovalo, ali onda sam ugledala njega. Mladog kolegu Marka koji je bio prva godina. Odlepila sam za njim, a pogotovo kada sam saznala da je on zapravo stariji od mene dva meseca i da je pauzirao jednu godinu pa se tek onda upisao na faks. Imao je neodoljive crne oči i prelep osmeh. Na početku je bio samo moja seksualna fantazija sve dok mi se nije pružila prilika da ga upoznam na jednoj brucošijadi.

Sasvim neočekivano mi je prišao i rekao mi je da me stalno sreće na faksu, kao i to da ga na neki način čudno gledam. Kakav drznik pomislila sam, ali zapravo to što je rekao imao je smisla, jer svaki put kada bih ga videla hormoni bi mi počeli divljati i uvek sam ga zamišljala u krevetu.

Pitao me je da li sam za piće i ja sam naravno prisala. Celo veče smo igrali, pili. Po završetku žurke ni sama ne znam zašto pozvala sam ga da me otprati do stana. Normalno to mu nije teško palo.

Kada smo izašli iz taksija i ušli u lift počeo me je ljubiti. Nikada u me niko nije tako dobro poljubio. Osećala sam se tako srećno. Lift je stao na 5. spratu i krenuli smo ka mom stanu. Dok sam pokušavala da otključam vrata od stana on mi je svoju ruku zavukao pod haljinu i nežno me ljubio po vratu. Bilo mi je malo neprijatno jer je neko od komšija mogao da nas vidi, ali sam se brzo opustila kada sam shvatila da je 3 sata. Čim sam ušla u stan skinuo je sve sa mene i počeli smo da razmenjujemo strasti. Seks je trajao do 7 sati ujutru. Ponovili smo ga nekoliko puta. Mislim da u životu takav seks nisam imala niti ću ga imati. Bio je tako dobar i vešt. Tokom seksa smo promenili 15 poza, a ja sam svršila nekoliko puta.  Tek kada smo shvatili da smo užasno umorni i iscrpljeni i da je 7 sati. Spustili smo se u krevet i istog trena zaspali.

Kada sam se probudila shvatila sam da na sebi nemam ništa od garderobe baš kao i on. Nakon doručka je otišao, a kasnije kada sam izlazila u grad srela sam jednog komšiju koji mi je samo rekao "Kakva luda noć komšinice, nisam znao da imate tako oštar glas". U momentu sam pocrvenela i shvatila sam da sam toliko glasno vrištala da me je možda čak cela zgrada čula.

Marko i ja smo se videli još nekoliko puta, naravno u njegovom stanu i bili smo mnogo tiši, a onda je tokom zime otišao u svoj rodni grad gde je prove praznike sa porodicom. Kada se vratio rekao mi je da je našao devojku i da se više nećemo viđati. Ipak, uspomene na njega i naše prvo veče uvek će ostati tu.

Daca (25)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader