Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Raspametio me je divljim i strastvenim seksom

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Pre nekoliko godina, utučena burnim raskidom višegodišnje veze moje ljubavne emocije bile su rezervisane isključivo za sapunice...

Revoltirana, rešila sam da se više nikad neću vezati za nekog skota, ali, kako priroda nalaže, moje seksualne potrebe vapile su da se zadovolje.

Tog leta često sam izlazila sa drugaricama ne bih li odagnala tugu alkoholom, a na jednom splavu sam ugledala NJEGA. Izgledao je kao sa reklame za afteršejv. Njegova četvrtasta vilica, zelene oči, brada od tri dana i osmeh koji otkriva nadrelno lepe zube, istog trenutka su učinili da mi nešto zadrhti "tamo dole". Bila sam uverena da me takav frajer nikad neće ni pogledati. Bio je toliko savršen, da smo mu drugarice i ja nadenule nadimak Mr Big. Kliše, znam.

Jednog utorka, tog vrelog leta 2008, Mr Big i ja šetali smo pored reke. Ni sama ne znam kako je do toga došlo, ali se sećam osećaja, kao da je juče bilo. Pričao je mi je nekakve slatke bajke, sa jasnim ciljem, a dok smo sedeli na klupi, videli smo zvezdu padalicu. Sasvim je jasno šta sam poželela. I ispunilo mi se! Kroz nekoliko dana, valjali smo se po krevetu u njegovoj savršeno bezličnoj sobi. Nikad, nikad neću zaboraviti parfem na koji je mirisao, a tu notu poprimila je i moja duga kosa.

Zgrabio me je još u hodniku, od pozadi, kao da mu je poslednje. Iskusno mi je skinuo haljinu, brus i gaćice. Šaputao mi je neke prljave misli na uho, usput grickajući resu, a dah mu je bio sladak i vreo. Prodro je u mene, tu, na sred zgrade, a onda, ne izlazeći, polako me odneo do stana. Nije me bilo briga da li će neko videti. To je bio onaj seks, usred koga sigurno ne biste znali ni kako se zovete. Bio je, opet u stilu SATC, "long, pink, amazing". Uredno obrijan. Građen kao Apolon. Poze koje sam tada iskusila sigurno sada ne bih umela ni na papiru da nacrtam. Ni ne znam kako bih ih nazvala, niti odakle mi hrabrost da izvodim te vratolomije. Bacao me je, savijao, okretao...i nije prestajao. Ubio je boga u meni. I to je trajalo danima.

Nisam izlazila iz njegovog stana, ulepljena, rasčupana, mirisala sam na divlji, životinjski seks. Na trenutke sam mislila da sam poludela i da se sve odvija u mojoj mašti. Ali iz razmišljanja bi me prenuo jak trzaj, te snažne, izvajane, mišićave ruke i blagi miris znoja. Seanse su trajale satima. Na podu, na kuhunjskim elementima, u kadi, pa čak i na terasi. Kao u filmu.

A onda je sve - nestalo. Naglo, kako je i došlo, tako je i otišlo. Nije se nikada javio, niti sam ga ponovo srela. Ali jedno znam - taj parfem nikada neću zaboraviti, kao ni sitne modrice i ogrebotine koje su danima kasnije krasile moju bledu kožu.

Jelena

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader