Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Da, moguće je nemati celulit!

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Upravo sedim u baru na obali crnogorskog mora, jednom rečju - uživam, a i zaslužila sam.

Bila je ovo burna radna godina, radila sam na sebi u svakom smislu i postigla uspeh. Ali odmor je trebalo zaslužiti redovnim i upornim radom.

Treninzi su vremenom postali zahtevniji i teži, ali i zanimljiviji, pa sam  uz naporan rad uspela da se prilagodim novom ritmu. Cardio box je novina u mom treningu koja čini savršenu dozu pozitivne energije. Dr. Olga Hadžić, nutricionista je ustanovila da sam sa prekomerne uspela da ostvarim normalnu telesnu težinu. Nastavila sam sa programom i rezultati i dalje ne izostaju.

Razlika nije samo u tome što sam se zategla i smršala, već se i kvalitet kože poboljšao. Oduvek sam mislila da koža bez celulita nije moguća, međutim, polako počinjem da verujem da ipak jeste. Ja sam ga imala na butinama, ne previše, ali dovoljno da se ne osećam dobro u šortsevima i mini suknjama, a sada se smanjio do te mere da neravnine na koži jedva naziru.

A sad malo da vas obavestim o trenutnom stanju koje je divno... Kako je zabavno trčati na svežem vazduhu uz miris mora, kako prijaju letnje salate i slatka lubenica i najviše od svega pozitivni komentari i osećaj samopouzdanja u letnjoj laganoj odeći. Plivanje je ujedno i sport i rekreacija koja je pravo osveženje u odnosu na treninge koji su mi prirasli za srce, ali mi predah ipak prija.

Bilo je i malih slatkih grehova, a leto ne bi bilo leto da nema sladoleda ili ponekog sokića, ali tek toliko da upotpune doživljaj prave letnje avanture i sada mnogo više prijaju nego ranije, kad su bili način života.

Odmor je u jeku, ali se polako privodi kraju. Spremam se za nove izazove u vidu češćih i intenzivnijih treninga i još drugih obaveza koje me čekaju kući.

(01. avgust 2013)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader