Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

5 stvari koje niste znali o Aronu Polu

Autor Aleksandra Jovanović
Autor Aleksandra Jovanović

Cosmo je istražio kakva se osoba krije iza lica opasnog momka. Bićete iznenađeni, obećavamo.

U novom filmu Need for speed, napravljenom po istoimenoj popularnoj igrici, glavna uloga poverena je Aronu Polu, glumcu koji je oduševio planetu ulogom u seriji Breaking Bed. On je prošao prag uspeha i u narednih godinu dana pojaviće se u čak sedam projekata. 

Početak

Sanjajući veliku karijeru, Aron se iz malog mestašca u Ajdahu preselio u Los Anđeles gde je radio kao razvodnik. Jednom je uzeo kartu od Stivena Spilberga. Skoro deceniju bio je epizodni glumac u čak 26 serija među kojima su i X Files, Melrose Place i Er. Uloga u seriji Breaking Bed ga je lansirala među najtraženije glumce današnjice.

Breaking Bed

S obzirom na to da ima 34 godine, zamalo da ne dobije ulogu mladog Pinkmana u seriji, ali je pobedila hemija koju je ostvario sa glavnim glumcem Brajanom Kranstonom na probnim snimanjima. Njegov lik trebalo je da bude ubijen u prvoj sezoni, a Aron je maestralno razvio lik, tako da je ostao do samog kraja.

Ljubav

Svoju suprugu Laurin Parsikijan, glumicu i rediteljku, upoznao je na Koačela festivalu 2010. godine. Postali su prijatelji, a tek godinu dana kasnije su se smuvali, i to na istom festivalu. Prvi poljubac pao je na Panorami. To veče joj je rekao da će je oženiti. Znao je da je ona prava. 

Svadba

Tema njihovog venčanja u proleće 2013. po njegovoj ideji je bila pariski karneval iz 1920. Tim povodom svim gostima poslao je reči pesme Beauty od grupe Shivers, a na venčanje je pozvao i glavnog pevača grupe. U jednom trenutku svi su zapevali deo: -Ja živim od ljubavi, ja se hranim ljubavlju, ja dišem ljubav. Mlada se rasplakala.

Sasvim običan dan

Najviše voli da posećuje koncerte. Posebno leti, kada sa svojom suprugom organizuje piknik na travi. Vino i sir su obavezni! Navučen je na dve serije - Game of Thrones i Dexter.

Tekst: Marija Radojković

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader