Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Ispovedaonica: Razvela sam se zbog prevare

Autor Aleksandra Jovanović
Autor Aleksandra Jovanović

Strastvena noć sa ljubavnikom, bacila je u senku mlaki seks sa mojim mužem...

Moj muž i ja obećali smo jedno drugom da ćemo, ako ikada osetimo želju za prevarom, pre nego što bilo šta uradimo, to da kažemo jedno drugom. Sada znam da to nije bilo moguće.

Kada sam prvi put videla… zvaću ga Marko, razum su zamenili romantični klišei: osetila sam njegovo prisustvo istog časa kada je ušao. Tek je počeo da radi, a radno mesto mu je bilo u kancelariji pored moje. Privukli smo jedno drugo kao da smo dva magneta. Zajednički odlasci na pauzu, priče o životu, smejali smo se kao deca često, nekoliko puta u mraku hodnika smo se kasnije i poljubili… Neprestano sam ga podsećala, kao i sebe, da sam udata. A onda, jedne večeri, dogovorili smo se da uzmemo sobu u hotelu. Čim je zatvorio vrata, poljubio me je i odmah rekao: Želim te, želim da te pokidam, da te poližem, samo se prepusti... Uzdahnula sam, više od straha, nego od uzbuđenja. Ostali smo pet sati u sobi. Vodili smo ljubav tri puta.

Do tada, prošlo je osam godina od kada nisam videla drugog muškarca golog, osim mog muža, a Marko je bio crn, vitak, izrazito zgodan. Suprotnost mom mužu. Navikla sam se na rutinu mlakog seksa, a Marko me je bacio na krevet i valjao me po njemu lagano kao perce. Popela sam se na njega, preuzimala kontrolu. Gubila sam se, gotovo do nesvesti. On je bio avanturista i želeo je da me zadovolji, to mi se videlo, a kada nisam doživela orgazam prvi put, bio je odlučan da nastavi i pruži mi višestruke orgazme. I uspeo je.

Sledećeg dana, danima posle, a i sada, razmišljam o njemu. Ali to se desilo samo tada. Iako je tražio da sve to ponovimo… Nisam mogla. Nikada više. Razvela sam se posle šest meseci. Nisam mogla da živim sa tim osećajem. Pekla me je savest. Sada znam da sam to uradila da bih izašla iz braka. Marko je bio samo izgovor da učinim ono što nisam imala hrabrosti da iniciram sama. 

- Marija (33)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader