Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Ispovedaonica: U vezi sa poznatim glumcem

Autor Aleksandra Jovanović
Autor Aleksandra Jovanović

A šta kada se pojavi paparaco...

Svideo mi se još dok sam ga gledala na TV-u. Glumac, a bio je i voditelj u nekoliko emisija. Svi su mi govorili da je muljator, ženskaroš. Da nikada nije imao ozbiljnu vezu. I da koristi to što je poznat da bi muvao devojke.

Zabavljala sam se sa njim jer mi je bilo gotivno. Bilo mi je okej što smo išli na premijere i žurke, ali to nije bilo presudno za moju želju da budem u vezi sa njim. Čak mi je bilo jednom prilikom neprijatno kada sam ga pratila na probu, pa smo izašli zajedno sutradan u novinama, jer su nas slikali paparaci. Nova devojka poznatog glumca… Bez veze.

Ali seks sa njim je bio dobar, ta priča da niko ne sme da nas snimi kako se ljubimo, da je sve tajno, imala je svoje zanimljive strane. On nije želeo da se tako provlači po novinama, a ni meni nije baš kul da me svi vide kako se grlimo ovde ili onde.

Jednom smo se našli u garderobi jednog pozorišta sami. Počeli smo da se mazimo. Činjenica da su, odmah tu iza zida, mogli da nas čuju samo je pojačavala uzbuđenje. Bilo je žestoko, i što smo se više trudili da budemo tiši, činilo mi se da smo bučniji. Bilo je ludo dobro. A on je imao jedan od svojih najboljih nastupa!

Ana (34)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader