Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Ispovedaonica: Kakav je seks sa implantima u grudima?

Autor Aleksandra Jovanović
Autor Aleksandra Jovanović

Ovoj Cosmo čitateljki to je donelo novo samopouzdanje...

Nedelju dana posle moje operacije povećanja grudi od B-korpi u veličinu D, moj dečko i ja smo pokušali da imamo seks. Ali osećala sam se inhibirano zbog mojih novih grudi od dva kilograma bukvalno, koje su bile umotane u zavoje. Mesec dana, jedina akcija u kojoj su one učestvovale svodila se isključivo na masažu koju je doktor propisao, a izvodili smo je moj dečko i ja. A to nije bilo tako seksi kao što možda zvuči. Osim toga, bile su ogromne i podignute do mog vrata.

Kada su došle na svoje mesto, imala sam osećaj kao da imam novi auto koji jedva čekam da pokažem, pa je i seks bio drugačiji i bolji. Naročito mom dečku. Bio je mnogo uzbuđen, što potvrđuje tezu da muškarci vole velike grudi.

Posle raskida sa njim, odnosno posle prvog seksa sa novim dečkom, imala sam sve intenzivnija seksualna zadovoljstva. Kada sam se prvi put skinula pred novim dečkom, iskreno, bila sam kao druga osoba u odnosu na period pre toga. Danas ne izgledam, niti se osećam, kao devojka sa implantima, jednostavno se osećam kao ja.

Jasna (33)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader