Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Frajer meseca: Džejms Franko

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Muškarac koji ima sve: prodoran pogled, neverovatnu pamet, misteriozan izgled, dobar pedigre, ekscentričan seksepil, velike uloge, a samo mu, izgleda, fali devojka. Cosmo devojka, ako nas pitate

Školovanje

Dolazi iz porodice umetnika i studirao je na čak šest fakulteta. Neke još završava. Osim glumom, bavi se režijom, produkcijom, scenarista je, pesnik, autor i profesor. A kada sve stigne? Pa, nikada ne spava. Sve dok se ne onesvesti u krevetu. Bar tako kaže.

Takođe, nikada nije bio na pravom odmoru. „Ne želim da idem na odmor, nemam od čega da odmaram. Ne želim da umrem. Imam još mnogo toga da uradim“, rekao je u jednoj emisiji. Zbog prevelike ambicije u trenutku kada je upisivao šesti fakultet 2011. ostavila ga je tadašnja devojka Ana O’ Rajli sa kojom je pet godina bio u vezi.

Devojke

Od Ane nije imao stalnu devojku, barem zvanično. Povezivali su ga sa mnogim imenima od kojih je najmisterioznija bila veza sa Ešli Benson sa kojom je glumio u filmu „Spring breakers“. To mu je, inače, omiljena uloga.

Seksualnost

Franko se često u javnosti poigrava sa svojim ljubavnim izborima i seksualnošću. Pošto je nedavno proglašen za gej ikonu, objasnio je da mu prija kada ga prozivaju da je gej. Čak bi i voleo da jeste jer iz toga crpi veliku inspiraciju za svoja dela. A koga bi, u tom slučaju, izabrao sa dečka? Verovali ili ne - Rajana Goslinga. Čovek definitivno ima ukusa.

Žena

Nije pobornik veza bez emocija, već mu treba jedna ozbiljna devojka. Voli žene koje imaju umetničku dušu i sa kojima može da se poveže na intelektualnom nivou. Zbog specifičnog stila života najviše mu je potrebna osoba koja podržava njegov stil. Za sada nema sreće.

Tekst: Marija Radojković

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader