Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Dnevnici prevare: Divlji seks je bio bekstvo od realnosti

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

„Udata sam, imam dvoje dece i spavam sa momkom koga sam upoznala preko interneta.“

Prvi put sam prevarila pre muža godinu dana. Prijateljica je pravila žurku. Bilo je mnogo pića. I nekoliko zgodnih muškaraca. Čim sam došla, primetila sam da me merka jedan. Visok. Lepo građen. Imao je crnu kosu. I neverovatno lepe bele zube. Prišao mi je, pričali smo i na kraju razmenili brojeve telefona. Nekoliko dana kasnije smo se čuli. Ja sam ga pozvala. I neverovatno mi je da se nisam osećala loše zbog toga. U smislu da sam osećala da me peče savest.

Ne znam kako bih podnela da moja deca saznaju za njega. A kamoli da znaju da smo spavali. Da, desilo se neplanirano...

Našli smo se uveče u gradu. U nekom malom slatkom kafiću, u maloj ulici, gde se odmah videlo da vlasnici daju sve od sebe da svaki gost ima svoj deo intime. To nam je odgovaralo, a posle sam razmišljala da je on namerno izabrao baš to i takvo mesto.

Bili smo otvoreni jedno prema drugom. Znao je da imam dvoje dece, da sam u braku sa muškarcem sa kojim sam imala divne trenutke, ali koji su davna prošlost. Nije me razumeo, možda što sam mu govorila onako usput, verujući da se podrazumeva, što se pokazalo kao loš potez. Istovremeno se on sve više zapuštao. Možda mi ne bi toliko smetao njegov pivski stomak, koliko vreme koje je besomučno provodio sa drugovima gledajući fudbalske utakmice i ispijajući to glupo pivo.

Kad god sam sa prijateljicama pričala o prevari, a nisam spominjala svoje iskustvo, zaključak je uvek bio da i žene i muškarci koji su u vezi traže zabavu sa strane. Uvek bi mi laknulo kada bi neka od njih imala stav da je to „sve normalno“ i da se „jednom živi“.

Pomešana osećanja

Ako sam osetila želju za drugim muškarcem, da li bi trebalo da se razvedem? Šta će reći deca i kako će to uticati na njih? Ova i slična pitanja prolazila su mi kroz glavu kada sam zapalila cigaretu posle prve provedene noći van kuće. Bilo je tu mešavine i straha i tuge, čak su mi i oči bile napunjene suzama dok sam posmatrala svoj lik u ogledalu nepoznatog kupatila, u stanu neoženjenog muškarca koga sam tako slučajno upoznala na žurki svoje drugarice. Tačne odgovore ni danas ne znam.

Ali mi je stvarno bilo lepo, svaki put. Njegov stan bio mi je utočište. Bekstvo od realnosti. Obaveza. Problema. Tamo nisam morala ništa da radim, osim da se opustim i uživam. On je bio nežan prema meni, sve mu je odgovaralo u vezi sa mnom. Bili smo srećni i nasmejani uvek, iako smo znali da će jednog dana svemu tome doći kraj. Na ovaj ili onaj način.

Ponašala sam se kao nezrela klinka. Umela sam da mu pošaljem sliku svojih grudi, čisto da mu malo raspalim maštu. Ili svoju fotografiju dok se tuširam. Bila sam smešna samoj sebi, ali na neki super način.

Nismo se viđali često, možda dva puta mesečno. Bila sam organizovanija nego ikada. Decu bih ostavila u vrtić, šefu rekla da sam bolesna i pravac kod njega. On je radio za sebe, bavio se privatnim poslom i mogao je sebi da organizuje vreme. Koristila sam svaku savršenu okolnost. I to što on nikada nije postavljao suvišna pitanja.

Nisam koristila kondom. Uzimala sam pilule. Seks je bio žestok. Povremeno i grub. Ali sam i to zavolela. Ceo dan bismo imali seks. Uza zid, na komodi, u kuhinji, ja na njemu, on na meni. Obožavala sam naš ritual. Posle seksa otvorimo vino, pustimo film i pričamo.

Muž nikada išta nije posumnjao. Bio je toliko nezainteresovan. Činilo mi se da sam bila opuštenija i ispunjenija, pa mi je i u braku bilo bolje i lakše. Još traje...

Isidora (32)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader