Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Ispovesti o prevari: Od vernog dečka do preljubnika

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

„Važio sam za vernog muškarca, ali sam imao aferu sa koleginicom sa posla“

„Bio sam sa devojkom u vezi četiri godine. Jurila je za uspešnom karijerom koja joj je bila na prvom mestu na listi prioriteta. Moj život se vrteo oko njenih obaveza, što mi je stvorilo osećaj gubitka slobode. Bilo mi je OK sa njom. Živeli smo dobro. Izlazili i putovali. Možda je kavez bio zlatan, ali je bio kavez.

Bili smo u gradu na klopi i otvoreno sam joj rekao da bi bilo najbolje da napravimo pauzu. Rasplakala se u restoranu. Osećao sam se loše, pokušavao da prebacim krivicu na sebe, da joj objasnim da nije problem u njoj, već u meni. Nije upalilo, naravno. Na kraju se ništa nismo dogovorili, nisam ostao dosledan. Posle dva dana me je pozvala, došla kod mene, imali smo divlji seks pomirenja i ostali zajedno, u nekoj čudnoj vezi koja sigurno nije imala budućnost.

Vrlo brzo posle toga, u mojoj firmi se pojavila nova koleginica. Oduševio sam se njenom pojavom. Napokon nova prilika za neobavezan flert, ako ništa drugo. 

Počeli smo komunikaciju zvanično, a onda, kako je vreme prolazilo, prešli na „ti“. Bila je vesela osoba, kroz hodnik bi skakutala kao Štrumpfeta. Dobro bi joj stajao takav nadimak.

Bila je totalna suprotnost moje tadašnje devojke koja bi me često zivkala žaleći se kako joj je loše na poslu, kako ju je šef iznervirao i kako mora da ostane da radi prekovremeno. Posle bezbroj takvih poziva moji odgovori su se sveli na kratke reči. Bez želje da se istinski udubim u njene probleme.

Sa druge strane, Štrumfeta kao da nije imala probleme. U njenom životu kao da nije postojao Gargamel. Njenom životu sam samo nedostajao ja.  Dao sam sve od sebe da je smuvam. Obigravao sam oko nje dva meseca. Ušao sam joj pod kožu i video da joj se to dopadalo.

Posle jednog napornog dana na poslu, većina nas iz firme otišli smo na piće. Super bar sa dobrom muzikom oslobodio je sve kočnice. Ćaskao sam sa Štrumpfetom i iz aviona se videlo da između nas ima nešto više od puke kolegijalnosti. Neverovatno, ali sam jasno mogao da je zamislim u krevetu sa mnom. Tada bih osetio erekciju koju sam morao da skrivam od drugih. Ali ne i od nje. Osetio bih se ponosno zbog toga. Odvojili smo se od društva i u nekom trenutku predložio sam da odemo do mog stana i popušimo džoint. Znao sam da joj tako nešto nije strano, mada po njoj nikada ne biste to rekli. Uvek je bila skockana. Na njoj nikada ništa nije iskakalo, ali se jasno videlo da kupuje u skupim radnjama. Materijali koje je nosila bili su kvaliteni i prijatni na dodir.

Lagano i seksi

Dok smo sedeli kod mene i pušili, rekla mi je da su joj leđa ukočena. Ponudio sam joj da je izmasiram, pa smo prešli na krevet. Skinula je košulju, legla na stomak i rekla da joj otkopčam brus. Ponovo sam osetio erekciju. Bio je krut i tvrd. Osetio sam se moćno. Počeli smo da se ljubimo, ugledao sam njene predivne grudi. „Imam devojku“, rekao sam joj iako je to već znala. „Ćuti i nastavi“, samo me je usmerila. Masirao sam joj celo telo, ali mi nije dozvolila da idem do kraja. Pukao sam, iznervirao se, ali nisam dozvolio da se to vidi. Znao sam da moram da odigram ulogu do kraja. Štrumpfetu nisu smuvali toliki Štrumpfovi. Nije bila lak plen. Otišla je posle dva sata. Kao da ništa nije bilo

Sutadan smo se na poslu pretvarali kao da se ništa nije desilo. Ali, čim sam je ugledao shvatio sam koliko mi se sviđa i koliko je želim. Posle dva dana „kuliranja“ više nisam mogao da izdržim. Predložio sam joj da se vidimo iste večeri. Bilo je idealno pošto je moja devojka otišla na seminar. Pristala je. Posle prijatne večeri opet sam joj ponudio odlazak kod mene i masažu. Jednostavno smo nastavili tamo gde smo stali.

Znala je nešto što nijedna druga nije znala u seksu. Bila je dosta dominantnija u odnosu na druge. Posle sam se šalio da je išla na časove tantričkog seksa, što sigurno nije. Bar je to moje uverenje.

Nastavili smo da se viđamo isključivo zbog seksa. Nije tu bilo mesta za bioskope, pozorište, šetanje po parku... To sam radio sa svojom devojkom. Iako sam često zamišljao da je Štrumpfeta na njenom mestu.

Bez obzira na sve, nisam želeo da moja tadašnja devojka čuje od drugih da imam nekog drugog. A postojala je mogućnot jer je već bila sumnjičava zbog mojih kasnih ostajanja na poslu, što inače nije bio slučaj. Najviše je sumnjala jer sam prema njoj bio sve hladniji i bez želje za seksom. Strast sam dobijao na drugoj strani.

Sakupio sam snagu i rekao joj u nekom glupom trenutku, dok smo šetali i besciljno gledali izloge. Bila je potresena. Plakala je, ali nisu pale teške reči. Kada dođe to tako nečeg među ljudima koji se dobro poznaju, tačno se zna koliko je ozbiljno.

Štrumpfeta nije želela vezu sa mnom. Njoj je odgovaralo da se s vremena na vreme viđa sa mnom. Trebalo mi je vremena da se naviknem na to, jer sam izašao iz duge veze. Ali ne žalim ni za čim. Dogodilo se.

Andrej (31)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader