Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Ispovedaonica: Moja devojka tri godine nije imala orgazam tokom seksa

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Vukašin (28) nije imao pojma da njegova devojka Jovana glumi orgazam…

Uvek sam mislio da Jovana i ja imamo dobar seksualni život. Kada bih je posle seksa pitao da li je svršila, odgovor je uvek bio potvrdan. A i sve je ukazivalo na to. Uzdasi, hvatanje za čaršave, vrištanje...

Vremenom, njena želja za seksom se sve više smanjivala, ali ja sam to pripisivao činjenici da smo već dugo u vezi. A onda jednog dana, zamolila me je da sednem i rekla mi da je pravi razlog što nemamo seks činjenica da ona ne može da doživi orgazam. Plakala je dok mi je to govorila, dok sam ja bio potpuno zapanjen. Bilo mi je žao nje, ali isto tako, osećao sam ljutnju jer me je lagala tri godine!

Ispostavilo se da ona nikada nije mogla da doživi orgazam tokom seksa. Uspevala je uz pomoć masturbacije, ali ne i sa mnom. I nije želela da povredi moja osećanja. Rekao sam joj da mora da postoji nešto što možemo da uradimo na tu temu i iste večeri smo počeli da istražujemo na internetu. Odlučili smo da kupimo neke seksi igračke i da neko vreme nemamo klasičan seks kao do tada.

Videli smo na netu da su mnoge žene imale isti problem i da su zbog nemogućnosti da dostignu vrhunac upadale u začarani krug i da nikako nisu uspevale da se opuste. Nekoliko narednih nedelja, par noći nedeljno smo zajedno istraživali svoja tela. Jovana je prestala da se folira. Koristili smo seksi igračke i masažu, i posle četiri nedelje, konačno smo imali dobar seks.

Danas ona ima orgazme kada vodimo ljubav, ali to je najčešće rezultat kombinacije stvari, a ne samo usled penetracije. Mnogo mi je drago što je bila iskrena prema meni. Seks je neka vrsta lepka za vezu, i ako se zasniva na lažima, ili ako jedna osoba ne uživa, raspad je na kraju neminovan.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader