Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Ispovedaonica: Strastvena noć koju ćemo uvek pamtiti

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Sa dečkom sam već pet godina u vezi. Upoznali smo se još u srednjoj školi u Novom Sadu, a sada živimo zajedno u Beču, gde oboje studiramo.

Inače mnogi pričaju kako je seks sa istom osobom monoton, međutim naš seks je fantastičan čak i posle toliko vremena. Jedno drugom smo prvi. Ja sam imala 17, a on 18 godina kada smo imali prvo seksualno iskustvo. Pored te nezaboravne i oboma veoma važne večeri u najboljem sećanju ostao nam je i seks koji smo imali na novogodišnjoj proslavi.

Bila je to možda najlepša noć u našem životu. Pošto oboje živimo u Beču, umesto da se vratimo u Srbiju i proslavimo praznike sa našim porodicama, one su iznenadile nas, te su nam naši najdraži došli u posetu, kako bi proslavili Novu godinu u Beču i kako bi smo se sutradan svi zajedno vratili u Srbiju.

Dragan i ja živimo u velikom troiposobnom . Pošto imamo mnogo prostora mi smo bili u jednoj sobi a naše smo smestili u ostale dve, šta vise obe sobe su bile odmah pored naše. Bilo je oko 8 časova kada smo se svi spremali za početak slavlja. Dragan i ja smo se oblačili, međutim strasti su nam oboma proradile da smo zanemarili činjenicu što su nam roditelji u susednim sobama.

Nežno me je privukao uz sebe i počeo je da mi svlači svu odeću. Naravno vrata od sobe nismo zaključali pa je bio ogroman rizik da nam neko upadne u sobu, ali možda nam je baš zbog tog rizika bilo zanimljivije.

Bacili smo se na krevet i počeli smo da uživamo. Trudili smo se da budemo tihi. Čak smo probali i nove poze. Na trenutak smo zaboravili na vreme, ali smo onda čuli mog tatu kako me zove. Zanemela sam od straha da nas ne otkrije. Samo sam viknula da ću uskoro završiti i da ne ulazi u sobu jer se presvlačim. Sačekali smo par sekundi, a onda smo nastavili sa seksom. Seks nam je trajao oko 20ak minuta i bio je fenomenalan. Divljali smo jedno na drugom, razmenili hiljadu poljubaca i oboje smo na kraju ostali bez daha.

Čim smo završili odmah smo se brzinom svetlosti spremili i počeli smo sa porodičnim slavljem. Pored divljeg seksa staru godinu smo ispratili i sa našim najdražim i u novu godinu ušli na isti način. Par sati nakon ulaska u novu godinu uvukli smo se u ormar i imali neverovatan seks na brzaka.

Kažu da kako uđeš u novu godinu takva će ti ona cela biti. Zaista je tako. Bar nama. Celu godinu smo okruženi našim najdražima, a seksa imamo više nego ikada u životu!

Lea (22)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader