Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Smotano zgodni frajeri: Novi tip muškarca za kojim uzdišemo

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Holivud je preplavljen simpatičnim humoristima koji nas osvajaju šalama, a ne pločicama na stomaku

Danas ćete sresti žene koje će reći da je Bred Pit taaako prevaziđen, ali da su pale na šarm glumca Džejsona Sigala koji je taaako smešno zgodan. Pogledajte samo film Sex tape.

Da li iko može da poveruje da je Kejli Kuoko stvarno bila u vezi sa Džonijem Galeckim, partnerom iz serije Big Bang Theory? I da li stvarno devojke žele manje zgodne i lepe frajere jer oni poseduju neke druge kvalitete koji su važniji na dugoročnom planu.    

Humor na ceni

Prema nedavnim istraživanjima Stanfordskog univerziteta, zabavni muškarci nas privlače zato što ženski mozak bolje reaguje na šalu nego na frajere u fizičkom smislu. Tokom ove studije, muškarcima i ženama prikazivani su zabavni sadržaji i žene su osećale veće zadovoljstvo.

Biranje životnog partnera po stepenu humora koji poseduje svojstvenije je ženama zato što je naš mozak bolje reaguje na smešne situacije. Iz tih razloga, žene se češće kikoću.

Muškarac koji ne ume da nasmeje svoju partnerku vremenom je čini nesrećnom, a ne postoje treninzi koji bi joj povratili osmeh. Zbog toga će radije uživati pored veselog stand up komičara nego namrgođenog bodi bildera.

Štreberi su IN

Dobijanjem većih društvenih prava, žene su u mnogim životnim segmentima „muškarcu zaštitniku“ dodelile sekundarnu ulogu. Vekovima ranije, snaga i fizička spremnost bile su dominantne u svakodnevnom životu, jer su najjači muškarci donosili najveći ulov i borili se protiv zveri, razbojnika i konkurenata za poziciju vođe.

Kako se razvijala tehnologija, snagatore su zamenili programeri, tehnolozi i vunderkindovi. Devojke će danas pobeći od muškarca koji je ostao na bukvaru, ali ne i od onog koji će joj pokloniti savršenu knjigu i podstaći mentalni razvitak. Muškarac koji se zalaže za napredak razume potrebe modernih žena.

Brojke kažu...

Sudeći po nekim svetskim statistikama, svaka treća devojka pada na mišiće. Ružniji momci se više zabavljaju i u proseku dobijaju četiri puta više seksi poruka. Manje privlačni momci su hrabriji, brže stupaju u komunikaciju sa ženama i, paradoksalno, sigurniji su u sebe zato što su više razvijali umne, a ne fizičke sposobnosti. I ono važnije, svoj ego stavljaju iza izabranice. Veruju u razgovor, ne u snagu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader