Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

7 zgodnih frajera iz Seks i grada na koje smo zaboravili

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Hej, pa ne vrti se sve oko Zverke!

1. Bredli Kuper

Kladimo se u turu Cosmopolitana da niste imali pojma da se on ikada pojavio u Seks i gradu? Glumio je prolaznu šemu Keri Bredšo i umro je od smeha kada je spazio ovu njenu naslovnu stranu:

Izvor: Cosmopolitan

Izvor: Cosmopolitan

2. Gejbrijel Maht

Igrao je šovinističkog kretena koji spava samo sa manekenkama i sve to snima. Doduše, za Samantu je ovo bio apsolutni plus, ali i samopotvrda kada je uspela da ga odvuče u krevet, iako nije model.

Izvor: Cosmopolitan

3. Džastin Tero

Verenik Dženifer Aniston imao je svoje kratko, ali upečatljivo pojavljivanje kada je glumio Kerinog dečka sa problemom preuranjene ejakulacije – bilo je dovoljno da Keri okrene stranicu njegove knjige, pa da mu se digne.

Izvor: Cosmopolitan

4. Timoti Olifant

Tipični frajer od dvadeset i kusur čiji život je potpunom rasulu i, naravno, viđa se sa Keri na kratko.

Izvor: Cosmopolitan

5. Vins Von

Hej, pa to je još jedan frajer Dženifer Aniston. Šteta što Seks i grad nije dočekao i Breda Pita. Vins je glumio tipa koji se lažno predstavlja kao agent Meta Dejmona i zavodi Keri.

Izvor: Cosmopolitan

6. Metju Mekonahi

Igra sebe kako se sprema za ulogu Zverke u filmu prema kolumnama Keri Bredšo. Naravno, predlaže Keri seks, ali kako ona nije navikla na usputne kombinacije, odbija ga i odlazi uvređeno.

Izvor: Cosmopolitan

7. Bon Džovi

Okej, Bon Džovi nikada nije pokazao baš zavidno glumačko umeće, ali je voleo da se pojavljuje u serijama (Ali Mekbil, takođe, sećate se?), što mu niko nikada nije zamerio. Dovoljna je bila njegova pojava. U Seks i gradu je imao kratku rolu, kada je glumio Kerinog tipa koji gubi interes za žene, jednom kada se kresne sa njima. Ups.

Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader