Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

8 važnih stvari koje želi da vam poruči njegov penis

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

I veoma je važno da pažljivo slušate...

Ukoliko vaš dragi nije previše komunikativan, ima ko jeste! Na osnovu njegovog penisa možete dosta saznati, kao što je na primer: da li se možete nadati još jednoj partiji seksa ili je vaš izabranik imao naporan dan na poslu.

VIŠE: Naučnici konačno odgovorili na pitanje: Koliko je veliki prosečan penis?

Evo kojih 8 važnih stvari želi da vam poruču njegov "ponos":

Uspori malo! Dosta je seksa za večeras

Iako su muškarci uglavnom nezasiti, nije isključeno da je i njima nekad dosta! Upravo ste imali seks? Da li primećujete kako njegov penis “leži” iscrpeljen između nogu?  Želi da vam poruči da je dosta za večeras, međutim to ne mora biti uvek tako. Ako mu date malo vremena, na primer od 15 minuta do sat vremena, moguće je da će gospodin ponovo biti spreman za akciju.

VIŠE:8 tipova penisa sa kojima se devojka sretne tokom života

Imao sam loš dan

Ukoliko ima problema sa erekcijom ili njegov “ponos” nije raspoložen za akciju, možda je vaš dragi imao stresan dan i probleme na poslu. Prema jednoj studiji objavjenoj u Americi, stres je glavni razlog erektilne disfunkcije.

Hmmm, možda sam malo više popio...

Možda vaš dragi nije imao stresan dan, već se samo previse opustio sa drugarima i sipao sebi više pića nego što je trebalo pa je “pijan” i njegov ponos.

Želim seks ili...

Tvrd je? Već ste se obradovale sigurno, ali postoji još jedan razlog zbog čega je tvrd, a to nije želja za seksom. Već je u pitanju…potreba za WC-om! Da, lepo ste pročitali, ali nemojte se odmah razočarati. Još jedan razlog zbog čega je njegova omiljena igračka (ali vaša) tvrda je potreba zato što je puna mokraće. Vrlo je verovatno da i kad se vaš dragi reši tih problema nastaviće tamo gde ste stali.

Uh, pretoplo je!

Da li njegovi testis izgledaju mlitavo ili kao da su se otopila? Onda je vreme da uključite klimu! 

Brrrrr, hladno je!

Da li se njegov penis smanjio i pribio odmah do testisa? Onda vam šalje znak da mu je hladno.  Testisi upravljaju temperaturom kako bi sprema ostala zdrava, a penis zatvara krvne sudove i smanjuje se kada je tempertura ispod odgovarajuće. Tako da sledeći put ako primetite ovaj znak, dodajte mu još jedno ćebe.

Be careful!

Da treba da budete oprezni – Da li si primetila nešto čudno na njegovom penisu? Tačkice ili neku vidljivu promenu? U svakom slučaju nemoj da diraš i proučavaš, jer će to uraditi doktor.

Da, draga, obrezan sam

Primetili ste da vas dragi nema kožicu koja prekriva glavić penisa. Daaa, to je ono na šta ste sumnjali. On je obrezan!

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader