Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Frajer meseca: Kolin Farel

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Pravi Irac, poznat po burnoj prošlosti punoj poroka, shvatio je koliko voli magiju života i sve što ga činim takvim kakav jeste…

Ove godine stiže druga sezona šokantne serije True Detective u kojoj će, kako je najavljeno, glavnu ulogu igrati Kolin Farel. Upoznajte bolje ovog neodoljivog Irca!

Žene

Ako bi pitali sve devojke koje su ikada bile sa njim da se slože oko jedne njegove osobine, one bi rekle kako je njegov odlazak iz njihovih života ostavlja mnogo jači i dugovečniji utisak nego njegov dolazak. Ili, kako on voli da kaže - dizanje zgrade mnogo je nežniji proces od rušenja.

Bajke

Po njegovom mišljenju život je magičan – u svim tragedijama i slavi koje donose. Magija je to što uopšte postojmo sada i baš ovde. “Uhvati me potpuno ludilo kada pomislim na sve što je potrebno da bi se kreirao jedan život. Ali, to su stvari koje nekako uvek lako zaboravljamo. Zbog toga ja verujem u bajke… ma verujem u bukvalno sve!”

PROČITAJTE:5 stvari koje niste znali o Džejmiju Dornanu

Romantika

Najromantičniji sastanak imao je u jednoj ruini  bez struje i vode negde daleko, skoro na kraju sveta. Okruženje je bilo poprilično grozno, ali oni su zapalili vatricu, imali su vreće za spavanje, vino i neki dotrajali portabl DVD plejer. Baterija nije izdržala do kraja filma, ali to i nije bila poenta.

Filmovi

Životna želja mu je bila da postane fudbaler, ali kada se odlučio da bude glumac inspiraciju je pronalazio u Robertu De Niru i Al Paćinu. Potom je otkrio Marlona Branda, Stiv Mek Kvina i glumca Džek Lemona (na čije je filmove bolesno navučen). Ipak, ono što ne može da prati jesu filmovi u kojima je on glumio zato što ga čine mnogo nerzvoznim.

Tekst: Marija Radojković

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader