Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Momci upozorili: Devojke prestanite da radite ovih 10 stvari u krevetu!

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Ozbiljni smo, prestanite odmah!

Napravili smo spisak stvari koje devojke vrlo često rade, a trebalo bi da prestanu odmah kako ne bi uništite vezu i seksualni odnos! Prosledile smo spisak momcima i oni su se složili sa svih 10 stavki, zato je vreme da saznate i vi!

Spavaš sa dečkom koji obožava mu pružaš oralno zadovoljstvo, ali ne uzvraća istom merom.

Da nazovemo stvari pravim imenom: Tvoja vagina nije ništa čudno ili grozno! Kao što ni miris ili ukus nije ništa bolji ili gori od njegovog…Tako da ne postoji baš nijedan razlog da ti ne uzvrati “oralnu uslugu”.

Glumiš orgazam

Ne samo da će ga naljutiti već i razbesneti ako primeti da si opet lažirala orgazam. Sve što treba da kažeš je “Ne dopada mi se ovo, hajde da probamo nešto drugo”. 

Trpiš bol tokom seksa

Osim u slučaju da je tvoj dečko monstrum i uživa da patiš, neće prestati sa akcijom ako se žališ na bol! Naravno on nije vidovit i moraš ga upozoriti da ti nešto ne prija. Ne ustručavaj se, iako je možda on vrlo blizu orgazma. Zapamti: Seks je akcija u kojoj uživaju oba pratnera!

Uzdišeš i praviš zvuke kao da uživaš, a zapravo nije tako

Ukoliko se pretvaraš i daješ zvučne signale kao da upravo imaš najbolji seks u životu, muškarac će tako i nastaviti i misliti da je zaista tako. On ne može da pročita šta ti je zapravo u glavi i prima informacije samo na osnovu onoga što pokažeš. Ukoliko ti nije zanimljivo bolje je da mu priznaš i promenite položaj, nego da se nadaš da će uz pomoć tvojih uzdisaja on brže završiti igricu!

Ne želiš seks jer nisi izdepilirana

Najgori mogući izgovor da nemaš seks, a koji će pritom iznervirati partnera je : “Nisam se depilirala”. To je potpuno nebitna stvar pogotovo ako ste sa momkom već duže vreme. Sigurno neće reći zbog par dlaka “Skloni to dlakavo telo od mene, želim da budem sam”.

Ne kažeš mu koji je razlog zašto niste raspoloženi za seks

Znamo sve koliko su muškarci osetljivi po pitanju svog ponosa ili seksa, zato će rečenica “Ne mogu, nisam raspoložena” biti direktni udarac na njegov ego! Ukoliko se ne osećaš dobro  ili si dobila menstruaciji ili bilo šta drugo da je u pitanju reci iskreno bez oklevanja i nejasnih rečenica.

Trudiš se svaki put da izgledaš neverovatno seksi kada treba da se vidiš sa njim

To je sasvim ok na početku veze…Međutim posle nekog vremena nema potrebe da se toliko dokazuješ fizičkim izgledom. Sasvim je u redu da dođeš kod njega skocentrisana samo na to kako ćeš provesti divno vreme među čaršavima i njegovim poljupcima.

Praviš se da ste samo u kombinaciji, ali ustvari si se već zaljubila

Možda još uvek nisi sigurna ili se brineš ako iskreno priznaš da ćeš ga skroz izgubiti…Ukoliko u bilo kom trenutku primetiš da ti neobavezni seks ne prija i da potajno želiš nešto više, vreme je za jedan ozbiljan razgovor sa njim.

Pokušavaš tokom seksa da rastumačiš njegove misli

Da li misli da sam HOT u ovoj pozi? Da li uživa dok mu radim ovo? Da ne misli možda na bivšu tokom seksa? Ukoliko imaš seks sa njim i sa svim ovim pitanjima u glavu. Možemo samo da kažemo: Teško tebi!

Brineš se više o tome da li izgledaš debelo tokom seksa umesto da uživaš

Ako provodiš vreme smišljajući stragetije iz kog ugla izgledaš najmršavije umesto da uživaš u poljupcima i dodirima svog partnera, možemo samo da zaključimo da imaš ozbiljan problem. Sigurno smo da će tvom momku više zasmetati ako si odsutna neko neki kg viška.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader