Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Frajer meseca: Frenki Kamarata

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Upoznajte preslatkog i prezodnog manekea pred kojim je blistava karijera, a i zaveo je Kendel Džener (zasad samo ispred objektiva)...

Amerikanac italijanskog porekla pravi je predstavnik milenijumskog talasa uspešnih mladih. Za vrlo kratko vreme osvojio je scenu i učestvovao u značajnoj kampanji za Armani u kojoj je, kroz objektiv legendarnog fotografa Brusa Vebera (čija je muza postao), zavodio Stefani Simur i Kendal Džener. Nedavno se slikao za jesenju kolekciju Ralfa Lorena što se nekim manekenima dešava jednom u životu. Njemu je ovo već druga saradnja sa ovim dizajnerom.

Ljubav

Osam meseci zaljubljen je do ušiju u svoju devojku Beki koja je advokatica i šest godina starija od njega. Da nema nje, možda bi šarmirao Dženifer Aniston koja mu je simpatija iz Holivuda.

Telo

Izuzetno je zgodan zahvaljujući tome što vežba svakodnevno po nekoliko sati, a pomaže mu i činjenica da dolazi iz malog surferskog mesta u Kaliforniji. Da, da, baš ovako izgledaju surferi!

Ambicije

Da se ne bavi modelingom, obrazovao bi se na polju ekonomije ili prava. Da bi bio uspešan u marketingu, pokazuje i brojka od čak 90.000 vernih ženskih fanova na Instagramu, a on sam zatečen je slavom. 

Bez pompe

U životu čvrsto stoji na zemlji i kada se sve obaveze završe vreme provodi sa svojom ekipom prijatelja sa kojima prati utakmice New England sportskih timova ili igra Call of Duty.

Hobi

Opsednut je muzikom i omiljeni bend mu je Blink 187. Film koji bi mogao da gleda bezbroj puta je Fight club, a mesto koje jedva čeka da poseti - Barselona.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader