Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Frajer meseca: Kelvin Haris

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Dečko koga su skinuli Armani i... Tejlor Svift

Koreni

Pravo ime mu je Adam Ričard Vajls. On je pevač, producent, tekstopisac i di-džej. Od radnje sa čarapama u kojoj je radio u svom rodnom Damfrisu (Škotska) stigao je do zlatnog debi albuma 2007. O njegovom uspehu svedoči i podatak da je u 2014. bio prvi na Forbsovoj listi najplaćenijih di-džejeva sa zaradom od 66 miliona dolara za tu godinu. 

Bivša

Bio je u vezi sa Ritom Orom sa kojom je raskinuo posredstvom Twittera. Ona je posle priznala da joj je slomio srce i da pet dana nije mogla da dođe sebi da i ona napiše nešto. Jedno je sigurno - ona nikada ne bi raskinula. Bio je inače u emotivnoj vezi i sa Eli Golding i Šeril Kol. 

Izvor: Cosmopolitan

Veza sa Tejlor Svift

U martu ove godine izjavio je da Tejlor, uprkos tome što je preslatka, nije njegov tip devojke. On više preferira izgled i vajb Niki Minaž. A onda se smuvao sa Tejlor i sada je zaljubljen do ušiju. Toliko im je dobro u vezi da on tvrdi da bi bio srećan sa njom čak i kada bi im bilo lošije: „Ona je neverovatna kuvarica i ljudsko biće!“, pohvalio se njenim talentima.

Telo

Od zakržljalog žgoljavka kakav je bio kada je stupio na scenu, postao je seksi model za veš. Armani ga je prvo angažovao za proleće-leto 2015, a onda i za kolekciju jesen-zima 2016. On svako jutro vežba, a pilates je obavezan. „Nije lako ostati u rutini kada si na turneji, ali sve dok dobro spavaš, jedeš i radiš sklekove, sve će biti okej“, napisao je ispod svoje nage slike na Instagramu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader