Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Samo za vaše oči: Red Hot kalendar za 2016. godinu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Za sve dame koje vole "šargarepice" ovo bi mogla biti prava vizuelna poslastica, pa se pripazite da od vreline ne otopite tastaturu ili ekran…

Ne znamo kakva će biti 2016. godina, ali ako je sudeći prema kalendaru Thomasa Knighta, nova godina će biti vatrena!

Kalendar Red Hot će za narednu godinu biti sav u znaku vatreno crvene i prijatne bakarne boje. Istina je, ima tu i blede kože, i veselih pegica ali i snažnih muških mišica, tako da bi ovaj plamen mogao da nas greje od januara, pa sve do narednog decembra.

Za one koji vole riđu kosu, kalendar Red Hot napravio je pravu malu seriju poslastica, u kojem Thomas Knight radi sa modelima isključivo prirodno crvenokosim, a kako je ovo bio tek sporedni projekat, pravo je čudo da je sa margine dospeo u centar pažnje i to zahvaljujući svima onima koji su ga pohvalili, bilo zato jer su i sami riđi, ili zato što neobično cene ljude ovog specifičnog genetskog materijala.

Izvor: Cosmopolitan

Prošle godine Knightov kalendar dobio je mnoštvo nagrada u SAD-u i dožživeo globalni uspeh, a mi verujemo da će se ovakav trend nastaviti jer su nove fotografije za Red Hot 2016. zaista vanserijske!

Izvor: Cosmopolitan

Izvor: citymagazine.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader