Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Frajer meseca: Upoznajte šarmantnog Samjuela Pejdža

Autor Vvasiljevic
Autor Vvasiljevic

Ko bi rekao da i ovaj frajer čita Cosmo?

Proćaskali smo sa najzgodnijim muškim akterom serije The Bold Type kako bismo vam prekratitili vreme čekanja na drugu sezonu...

Cosmo fan

“Verujem da sam tokom odrastanja pročitao više Cosmopolitana nego mnoge devojke. Moje dve starije sestre stalno su kupovale magazine i ostavljale ih svuda po kući. Radoznalost me je naterala da iz meseca u mesec prelistavam Cosmo i mogu vam reći da sam iz njega svašta naučio. Ženski magazini imaju otvoreniji, direktiniji pristup sa publikom i to mi se veoma dopada. Muškarci uvek igraju na sigurno - čak i kada stvaraju magazin.”

Probably definitely Scarlet’s best cover in 60 yrs #theboldtype

A post shared by Sam Page (@sampage) on May 25, 2018 at 9:06am PDT

Izvinite momci! 

“Jedne godine, moji najbolji prijaelji i ja dogovorili smo se da ostanemo single čitavo leto. Dve nedelje kasnije otišao sam kod jednog od njih i rekao da ispadam iz igre. Iako u tom trenutku nisam tražio ozbiljnu vezu, zaljubio sam se na prvi pogled. Upravo taj jedan pogled bio mi je dovoljan da shvatim da sam upoznao ženu svog života. ”

Čudni poslovi 

“Jedno vreme sam bio đubretar, a nakon toga sam radio kao PR za jedan mali hokejaški klub iz Milvokija. U opisu posla bilo mi je čak i maskiranje u maskotu tima. Nakon toga sam prodavao i sezonske karte za utakmice, ali ne zadugo. Nakon prvog prodatog seta dao sam otkaz. Znam svoje limite!”

Romansa na setu? 

“Mislim da ne treba zabraniti ljubavi da se razvija u poslovnom okruženju. Čak i u velikim korporacijama, kao što je ona prikazana u seriji The Bold Type, veza može da uspe. Ipak, najpre treba napraviti balans između ove dve krupne sfere života. Emocije ne nestaju tako lako, ali pravilnim pristupom možete im produžiti rok trajanja.”

It’s National best friends day I hear

A post shared by Sam Page (@sampage) on Jun 9, 2018 at 1:09pm PDT

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader