Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Ma da li je ovo realno?! 7 stvari koje muškarci potajno rade sa svojim penisom

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Penis (u erekciji) je najbolje sredstvo protiv dosade! U jednoj anketi na Reditu muškarci su odgovarali što sve rade sa "drugarom" kad ih niko ne gleda

Sigurno ćete pomisliti pri čitanju ovog teksta da ste dobar deo filozofije zvana penis već izučili i da znate dovoljno koliko vam je potrebno da se zadovoljite. Ok, možda ste to i usavršili, ali sigurno ni ne pomišljate šta sve vaš dragi radi s njim kad je sam i dosadno mu je.

U nastavku donosimo 7 istina, pa pokušajte da ostanete ozbiljni dok čitate naredne redove. 

Bejzbol palica za kikiriki 

„Ponekad igram bejzbol s kikirikijem. Nagnem penis u jednu stranu, pustim kikiriki da padne i pokušam pogoditi penisom“, otkrio je jedan od korisnik Reddita . 

Naprave od njega duha

Stavim na penis komad platna i nacrtam gore oči i usta – da izgleda poput duha iz holivudskih filmova, otkrio je Jing Fong

Udaraju s njim po raznim predmetima 

„Ponekad, kad se uzbudim i penis mi je u erekciji, mašem njime naokolo. I to jako. Toliko snažno njišem da me udara po bokovima. Ponekad udaram i rušim penisom predmete po kući. To me ne uzbuđuje, ali volim osećaj kad rušim stvari penisom“, napisao je korisnik eligiblebastard.  

Povezane vesti

Pretvore ga u morskog psa 

„U kadi se igram s njim kao da je morski pas koji iskače iz vode pa onda opet trijumfalno uroni u vodu“, napisao je BonkeyKongCountry

Njime pritiskaju ekrane osetljive na dodir 

Nemamo komentar zaista… 

Koriste ga poput menjača u automobilu

„Nekad sam se zamišljao da je moj penis menjač u kamionu. Potom bih oponašao zvuk motora i menjao brzine“, otkrio je Peepingt0m.

Uvežbavaju akrobatske tačke  

„Najpre bacim nekoliko komada gaća na pod. Potom podignem jedan nožnim prstima, bacim u vazduh i hvatam penisom“, priznaje Beat9.

Izvor: miss7.hr / cosmopolitan.rs 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader