Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Indijski virtuozi su znali šta je strast

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ultraseksi trikovi koji se Indiji primenjuju hiljadama godina...

Indija je na drugom mestu u svetu po broju stanovnika. Slučajno, to je i postojbina Kamasutre, najiscrpnijeg seksualnog priručnika napisanog još između 6. i 1. veka p.n.e. Pa, ne treba previše mudrosti da biste shvatili vezu između ove dve činjenice, zar ne?

Vatsjajanina Kamasutra, napisana na sanskritu, nudi intrigantne savete za predigru, vođenje ljubavi (sa 64 veoma komplikovane i akrobatske poze), orgazam, zamene uloga.... Ma, nema čega nema! Obratite pažnju na ove erotske savete iz Cosmovog najomiljenijeg priručnika na svetu: „Grickanje može samo da doprinese ljubavnim užicima. Sve tačke koje možete da poljubite, osim gornje usne, jezika i očiju su prikladne i za grickanje, pod uslovom da ni vaš partner nema ništa protiv.“ „Udaranje partnera dok istovremeno uzdišete jasan je način da pokažete da doživljavate orgazam.“ A to su samo uvodni saveti. Kamasutra vam otkriva i neviđene seksi poze.

Ultraseksi poze: Neka vas partner drži čvrsto za jedno koleno i stojeći vodi ljubav sa vama dok mu vaše ruke nesputano istražuju telo. Za ovu pozu, zvanu „tronožac“, tvrdi se da pruža vrhunski užitak. Ovaj erotski priručnik nudi mnogo više od saveta za seksualne tehnike. Pročitajte ga i naćićete gomilu praktičnih putokaza za uživanje. Ali, pazite se onih najzahtevnijih, skoro akrobatskih poza, jer biste mogli stvarno da se ukočite.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader