Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Troje je previše… četvoro obećava dobar provod!

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ni moj suprug ni ja se nismo nadali tom pozivu. Sa Radošem i Sandrom se dugo družimo, a budući da su tek kupili vikendicu na planini, mislili smo da će nas tek kada se sami nauživaju i naodmaraju pozvati da ih posetimo. Poziv je ...

Vikend je tek počeo, a Miloš i ja smo se već šetali padinama Zlatibora. Sandra i Radoš su ostali u vikendici da pripremaju zabavu za večeras. Želeli su baš da se „pokažu“. Ni slutili nismo koliko. Radoš me je, dok je Sandra servirala predjelo, poveo da izaberemo najbolje vino iz njihovog podruma. Kada smo ušli u mračnu prostoriju, zavukao mi je ruku pod odeću. Počeo je da je otkopčava. Tada sam shvatila šta radimo i ustuknula. Oblivena rumenilom, otrčala sam niz stepenice. A, tamo sam zatekla Miloša raskopčane košulje i Sandru koja ga ljubi po grudima. Obuzeo me je bes, a on je delovao prosto iznenađeno što me vidi.

Sandra je primetila moj ljutiti pogled i uputila se ka meni. Nežno mi je obuhvatila lice rukama i senzualno me poljubila. To je bilo tako iznenađujuće seksi. Mazila me je po grudima i počele smo da skidamo jedna drugu. I dalje sam bila iznenađena svim što se dešavalo, ali i tako „napaljena“ da me je bilo baš briga za sve. Pružila mi je najbolji oralni seks koji sam ikada doživela; tačno je znala šta treba da radi i svršila sam u rekordnom roku. U želji da joj uzvratim, počela sam nežno da je lickam između nogu. Bila sam potpuno izvan sebe. Ponašala sam se krajnje instinktivno. Ni o čemu nisam razmišljala osim o zadovoljstvu. Stenjala je od uživanja, što me je tek totalno napalilo. Dražila sam joj klitoris jezikom, sada već potpuno ohrabrena. I vrela. Mešala je kukovima ka mojim usnama, a ja sam je lizala i sisala sve dok nije svršila.

Zatim sam se podigla, a Radoš je počeo da me ljubi, osećajući na mojim usnama ukus svoje žene. Okrenula sam mu se leđima i klekla „po kučeći“, očajnički želeći da ga osetim u sebi. Dok je prodirao u mene, videla sam kako Sandra otkopčava Miloševe pantalone i uzima ga u usta. Jecajući od užitka, nabijala sam se na Radoša. Dok smo se životinjski predavali jedno drugom, Sandra je Miloša dovela do orgazma. Još nekoliko puta posle toga nas je Radoš pozivao na „planinski odmor“, ali Miloš i ja smo sasvim zadovoljni tim jednim svingerskim iskustvom. Iako ne nameravamo da ponovimo stvar, ponekad se ležeći u krevetu prisećamo te noći i apsolutno uvek se naložimo.

- Lela (28)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader