Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Uvek sam maštala o seksu u svlačionici

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Već nekoliko godina radim kao personalni trener u jednom fitnes klubu u unutrašnjosti Srbije. Imam sjajan odnos momcima koji tu treniraju i oni me uvek sa poštovanjem gledaju i slušaju. Ali, gledam i ja njih...

Ponekog i malo drugačije, slobodnije, nego što bi trebalo. Jedan od njih je Zoki, devetnaestogodišnjak, perspektivan sportista koji je rešio da uspe. Lep i zgodan, skoro anđeoskog lika. Primetila sam da i on nije ravnodušan prema meni i da uvek ima „nešto važno“ da me pita posle treninga. Jednog dana ušla sam u svlačionicu misleći da su svi otišli, jer je već bilo vreme za zatvaranje teretane kad... Zoki se pojavio na vratima, bez odeće, pokriven samo majušnim peškirom. Nasmejao se i tobož iznenadio odakle ja. „Odlično što si se pojavila. Baš sam hteo da te pitam kako da se izborim sa bolom u preponama“, reče, skoro drhteći od uzbuđenja. Sve mi je u trenu bilo jasno, ali prihvatila sam igru, ne razmišljajući da li je to ispravno ili ne. „Ne brini, sada ću te ja izmasirati. Pokaži mi gde te boli“, izgovorila sam to talno profi i hladno. Spustio je peškir i ostao skroz go, ne mareći uopšte za svoju golotinju. „Evo, ovde“, rekao je, pokazujući na predeo između mošnica. Rešila sam da mu pomognem da se oslo bodi „tereta“. Dok sam ga masirala, uzdisao je: „O, samo tako - to je taaako dobro“. „Pssst, nemoj da vičeš. Uzbunićeš ceo grad“, prekorila sam ga. Ućutao je, a zatim me ščepao za glavu i približio svome, već uveliko nabreklom, udu.

Uživala sam osećajući njegovu svilenkastu kožu na usnama. Kroz glavu mi je prolazilo sve i svašta, ali sam rešila da sada idem do kraja. Niko ne mora da zna da sam imala bilo šta sa Zokijem. Uostalom, i ja sam započela ovu igricu, pa je red da je i dovršim. U nekom trenutku, spustio mi je gaćice i prstima počeo da me gladi tamo dole. Razmičući vaginalne usne, masirao mi je klitoris palcem, tako lagano i senzualno da sam ječala od blaženstva. Otkopčao mi je trenerku, zavukao ruku u brus i uzeo bradavicu u usta, dražeći je vrhom je zika. Nisam mogla više da izdržim. Popela sam se na njega i zajahala ga. Istopila sam se od užitka osetivši ga u sebi i počela sam ritmički da se krećem gore-dole celom du žinom njegovog „mališe“. Čvrsto me je držao za kukove i nabijao na sebe. A onda me je, maltene kao grom iz vedra neba, preplavio moćan orgazmički talas, šireći okean topline po celom mom telu. Zatim je i on svršio! Oduvek sam zamišljala ovakav strastveni seks u svlačionici, ali sam mislila da će to ipak ostati samo moja fantazija. Prevarila sam se i drago mi je zbog toga!

- J. P. (32)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader