Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Moja prva kres šema bila je raspamećujuća

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Možda je to bilo zbog njegovog seksi nemačko-italijanskog akcenta ili snažnih mišića koji su mu se ocrtavali ispod ultrapripijene majice. Šta god da je bilo u pitanju, sat vremena pošto sam izašla na piće sa Aleksom, bili smo u ...

Moje viđenje spontanih kres-šema, da i ne pominjem mene same, doživelo je radikalan preobražaj. I to zauvek. Ranije sam zavidela drugaricama na neobaveznim vikend varijantama, ali sama se apsolutno nisam upuštala u tako nešto. Uvek sam svoje telo doživljavala kao neku nagradu koja se mora trudom osvojiti. Sada, u 34. godini, ideja kres šeme za jednu noć postajala još dalja. To je bilo nešto što rade drugi, ali za mene potpuni tabu.

A onda, posle cele decenije ispunjene ozbiljnim vezama, na Univerzijadi u Beogradu o kojoj sam izveštavala, upoznala sam visokog, plavookog, smeđokosog, doteranog i nasmejanog Aleksa. Napravila sam kratak intervju sa njim, kao što obično radim, ali kada sam na kraju spustila diktafon u torbu, osetila sam neodoljivu želju da nastavimo razgovor. Sakupila sam hrabrost i predložila da razmenimo brojeve telefona, pa smo se dogovorili da kasnije te večeri izađemo na piće.

Živo smo se isćaskali, i pored jezičke barijere, pijuckajući usput, on sok od jabuke (sutradan je imao takmičenje), a ja belo vino. Negde na pola čaše soka Aleks je izjavio da bi voleo da vodimo ljubav. Na sopstveno zaprepašćenje, počela sam ozbiljno da razmatram tu ideju. Niko mi nikada to nije tako direktno i otvoreno rekao - makar ne trezan. „Vidi, ko zna kada ćemo se sledeći put videti?“, rekao mi je. „Trebalo bi da uživamo u trenutku.“ Zvučao je savršeno smisleno i ubedljivo. Nisam imala razloga da odbijem priliku da se bacim u naručje tog mišićavog 23-godišnjeg lepotana iz Italije. Posle nekoliko minuta već smo bili u krevetu u mojoj sobi.

Seks je bio poput bilo koje aktivnosti oko koje se ljudi dogovore - recimo odlaska u bioskop ili na kuglanje... Samo mnogo, mnogo, mnogo bolji... Ljubio me je svuda po telu - prateći liniju ključne kosti, po rukama, vratu, bradavicama... Preplitao je svoje prste sa mojim. Nežno mi je trljao listove i stopala. Mislim da je bar pet-šest puta odlagao svoj orgazam, izlazeći iz mene i spuštajući se „tamo dole“. Posle sat vremena raspamećujućeg užitka, gledala sam kako mu se svaki mišić tog božanstvenog tela sve više napinje i na kraju smo zajedno odlepili od uzbuđenja. Posle smo se još strasno ljubili naslonjeni na vrata sobe i sa osmehom gledali jedno drugo na rastanku, dok je odmicao ka liftu.

Bila je to neverovatna noć. Ali najbolje u svemu je to što nisam osećala nikakvu krivicu ni sram. Ni mrvicu! Naprotiv, osećala sam se kao da sam nenadano dobila neku divnu nagradu. Srušila sam taj zid samonametnutih standarda kojim sam se okružila i jednostavno uradila šta sam u tom trenutku želela. Bilo je to gotovo animalno iskustvo (ali molim da me ne zovete pumom).  A ono što je usledilo tek nisam mogla ni da zamislim. Momci - fini, zgodni, pametni momci - počeli su da mi prilaze. Masovno. Mislim da su prosto osećali da sam „u fazonu“. Odnedavno sam u ozbiljnoj vezi i posle Aleksa nisam imala više nijednu kres-šemu. Ali ako bi naišao pravi trenutak i pravi muškarac - ne bih se nimalo dvoumila da se ponovo upustim u šemu za jednu noć.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader