Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Hosroskop otkriva: Kako da osvojite i zadržite mušku Vodoliju

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ako želite da zavedete muškarca rođenog u znaku Vodolije, morate biti između ostalog prefinjene i odvažne...

Po pitanju ljubavi, Vodolija odavno ima nadimak najkomplikovanijeg horoskopskog znaka. Neki tvrde da ovom snažnom individualcu i osamljeniku ljubav nije suđena, ali to ipak nije tačno. U nastavku otkrijte kako osvojiti, voleti i zadržati Vodoliju...

# Šta Vodoliji treba od voljene osobe?

Vodolije su individualisti i treba im partner koji će im dati dovoljno prostora. Jako su pametni i poseduju znatiželjan um pun ideja. Najsrećniji su s partnerom sa kojim mogu da dele svoju intelektualnu radoznalost i širi pogled na svet.

# Kako pokazuje ljubav?

U pitanju je razuman i racionalan znak koji preterano ne pokazuje emocije pa zato mogu delovati distancirano. Često im je teško da iskažu ljubav na pravi način, a kada to i rade onda umesto dela više upotrebljavaju reči.

# S kojim znakovima se Vodolija najbolje slaže

Vodolijama najviše odgovaraju intelektualni znakovi koji vole promenu - Strelac, Blizanci i Ovan. Međutim, ljude privlače osobe s osobinama koje oni nemaju pa će Vodolija lako "pasti" na Ribu i Vagu.

# Kako osvojiti srce Vodolije?

Ono je odvojeno od emocija i njime vlada razum stoga srce Vodolije nećete osvojiti izražavanjem ljubavi. Za Vodoliju morate stvoriti sigurnu ljubavnu oazu sa slobodnim izlazom kako bi povremeno mogao pobeći u svoj svet.

Izvor: Cosmopolitan

# Šta ga "pali"?

Um je najveća erogena zona Vodolije i to uzmite u obzir kod zavođenja. Ne pašu mu rutina i restrikcije, draže mu je kada ga iznenadite nekonvencionalnim stvarima. Nova poza, novo mesto - sve to godi njegovom libidu.

# Koju tajnu skriva?

Uvek su okruženi prijateljima i aktivni u svojoj zajednici, ali zapravo su često usamljeni. Upravo je to tajna koju skrivaju, dubok osećaj osamljenosti koji dolazi iz emotivne nepovezanosti s ljudima koji ih okružuju. Ponekad ni sami ne znaju da objasne šta im tačno fali, ali emocije ne osećaju na isti način kao i drugi ljudi zbog čega se u njima stvara osećaj izolovanosti.

# Šta treba izbegavati u vezi s Vodolijom?

Ne vole dramatične izlive intenzivnih emocija zato što ih ne razumeju i ne znaju kako da reaguju na njih. Ne požurujte ih, ne pokušavajte ih naterati na određene pomake jer im u vezi treba puno prostora, a ako oseti da ga gušite - pobeći će.

# Kako da komunicirate s njim?

Vodolija je jedan od najboljih komunikatora među znakovima. Njihov brz um lako procesuira nove podatke i najviše vole s drugima da deli informacije koje skupiti. Mogu biti jako tvrdoglavi po pitanju svojih uverenja i mišljenja, ali retko će se svađati zbog njih.

# Na koji način zadržati ljubav Vodolije?

Najsrećniji su u vezama koje se temelje na čvrstom prijateljstvu. Zato mu pre svega budite prijateljica, a tek onda ljubavnica. Pokažite zanimanje za njegov svet i s njim podelite svoj svet. To će u njemu izazvati sreću i zadovoljstvo. Imajte na umu da Vodoliji u vezi treba puno slobode jer će se tada osećati najugodnije.

Izvor: zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader