Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Da li možete da im verujete: Strelčevi najiskreniji, Škorpije manipulatori

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Dok su Blizanci najveći lažovi (bar tako zvezde tvrde)!

Ovan

Muškarac rođen u znaku Ovna reaguje veoma burno i agresivno na svaku optužbu za koju je zapravo kriv. Zato, ako vam se partner zaista naljuti, umesto da se nasmeje na optužbe koje mu servirate, verovatno vi treba da budete ljuti.

Bik

Siguran i samouveren Bik svoju nesigurnost će početi da pokazuje ako laže ili nešto pokušava da sakrije. Ukoliko počne da ljubomoriše, nemojte to shvatiti kao nešto slatko. To verovatno znači da se iza toga kriju problemi koje pokušava da sakrije od vas.

Blizanci

Blizanci su najveći lažovi zodijaka, a kada vam se sa naivnim izrazom lica zakunu u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome.

Rak

Rakovi su inače zadovoljni i srećni ako puno vremena provode s partnerom i porodicom, ali ako on odjednom počne da vam se čini udaljen, nešto vam prećutkuje. Rak ne voli dugo vremena da bude sam, pa možda to vreme provodi s nekim drugim.

Lav

Lav može da postane opsednut kontrolom i da započinje svađe u vezi samo kako bi skrenuo pažnju sa svojih indiskrecija. Zbog toga, ako krene sa svađama i počne da vam govori stvari koje smete ili ne smete da radite u svoje slobodno vreme, to je samo maska za nešto što skriva.

Devica

Muškarac rođen u znaku Device je vrlo emotivan i drag i retko se služi lažima. Ali kada ih upotrebi, radi to tako da ukloni emocije iz glasa i konverzacije. Postanite sumnjičavi ako odjednom postane hladan.

PROČITAJTE I...  Kako da vratite staru ljubav: Biku stavite do znanja, prema Jarcu bidte iskrene

Izvor: Cosmopolitan

Vaga

Vaga je jako dobar u laganju kad smatra da nema drugi izbor. Okrenuće se emotivnoj manipulaciji tako da će se partner osećati kao grozna osoba samo zato što je spomenuo temu mogućeg skrivanja.

Škorpija

Škorpija je odličan manipulator. Ako odjednom počne s ružnim komentarima na račun vaše inteligencije ili izgleda, možete se kladiti da je to zapravo oblik manipulacije kojom pokušava da skrene pažnju sa svojih loših postupaka.

Strelac

Istina je njegovo najjače oružje, pa se oseća nesiguran kada laže. Moglo bi se desiti da će promeniti po jedan detalj priče svaki put kad ga priupitate za nešto. Ako vas vara, mogli biste pronaći poruke, brojeve telefona ili čak odeću druge žene u njegovoj kući.

Jarac

Kad muškarac rođen u znaku Jarca laže, krene da igra igru prebacivanja krivice. Ako ga ulovite u laži i to će pokušati da okrene protiv vas. Njegove laži su dobro smišljeni alibiji, ojačani uverljivim razlozima i opravdanjima.

Vodolija

Vodolija je vrlo uverljiva u svojim lažima jer u svakoj situaciji može ostati hladna. Gleda vas u oči i laže. Ali, da bi to uradio, mora emotivno da se distancira, što će vam već dati do znanja da nešto nije u redu.

Ribe

Muškarac rođen u znaku Ribe ima savest koja će ga odati kad laže. Ukoliko primetite da radi stvari koje pre nije radio, ako počne da vam kupuje poklone ili obavlja poslove u kući, verovatno je nešto zgrešio.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader