Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Veliki ženski horoskop: Škorpija najstrastvenija, Devica nežna dama

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Sve o ženama, njihovom karakteru i osobinama možete saznati u sledećim redovima...

Žena Ovan

Imate odlučan karakter, volite sve ono što je čisto, jasno, precizno. Puni ste samopouzdanjem. Hrabri ste i preduzimljivi. Vaš entuzijazam i dinamičnost su dovoljno snažni pokretači da prebrodite sve teškoće. Inicijativni ste i kad se nađete na raskršću dva puta brzo se odlučujete.

Vaš karakter ima veliki uticaj i na ponašanje u ljubavi. Nikako se ne možete svrstati u red žena – ropkinja, žena koje se povinuju željama i zahtevima muškarca. Suviše ste nezavisni da biste mogli podneti da vas neko stavi u kavez. Tražite uzajamno poverenje, koje će obezbediti život udvoje bez scena i večnih sumnji.

Ljubomorni ste i to pokazujete. Zahtevate jasne odgovore na pitanja. Za vas je idealan muskarac koji ima jak karakter, koji će vam imponovati. Ako otkrijete neverstvo, spremni ste da uzvratite na isti način…

Žena Bik

Vi stojite čvrsto na zemlji. Volite sve ono što je postojano i opipljivo. Nikad se ne zadovoljavate varljivim obećanjima, slatkim iluzijama i ne prepuštate se fantazijama.

Iako je vaš karakter prilično jak, postoje u njemu i neke slabosti. U načinu života pojavljuju se ponekad pasivnost i lenjost. Bežite od briga i problema, ne volite komplikacije. Kad se za nešto odlučite teško vas je od toga odvratiti. Više volite da doživite i krah, nego da se vratite nazad ili promenite mišljenje.

Ljubav igra veliku ulogu u vašem životu. Za vas ona nije sinonim strasti, bura, razdiranja ili romantizma, već nežnosti i uživanja. Kad upoznate osobu koja vam se sviđa želite na svaki nacin da privučete pažnju na sebe. Period posmatranja kod vas dugo traje (ponekad i predugo). To nije iznenađujuće, jer vi sve odluke donosite posle dugog i zrelog razmišljanja.

Žena Blizanac

Dinamičnost je najvažnija crta vašeg karaktera. Beskrajno cenite slobodu i nezavisnost. Ne dozvoljavate da vam bilo ko gospodari, niti nameće svoju volju. Veoma ste inteligentni, ali ne i pronicljivi. U poslu umete da pronađete najbolji način ka uspehu.

Kao i u životu tako i u ljubavi držite do svoje slobode. Čak i kada zavolite nekoga, plašite se da se za njega previše ne vežete. Zbog bojazni da ne postanete njegov rob, možete ga i napustiti, iako znate da vas voli.

U ljubavi i braku ste verni, što tražite i od svog partnera. Svoja osećanja ne pokazujete javno: štaviše delujete hladno. Sa partnerom ste sasvim drugačiji. Tu vaša ljubav i strast dolaze do punog izražaja. Od osobe koje volite tražite izlive nežnosti i bujne strasti. Iako, pre svega cenite razum, u ljubavi sve podređujete osećanjima.

Izvor: Cosmopolitan

Žena Rak

Vi ste veoma osećajna i emotivna osoba. Ali, da biste se odbranili od sveta na neki način, trudite se da sakrijete svoja osećanja.

U životu ste, pomalo, sanjalica, volite da razmišljate. Ako morate da se sukobite sa životnim tegobama, više volite da se povučete i zatvorite u svoj mali intimni svet, pun želja, maštanja, prijatnosti. Iako volite samoću, to ne znači da vam nije potrebno društvo prijatelja koji će vas okružiti.

Ljubav vam u životu mnogo znači. Ona je jedna od vaših najvažnijih ciljeva. To u svakom slučaju nisu avanture, prolazni flertovi, slobodna ljubav. Pored toga što ste veoma osećajne prirode, vi ste i veoma romantični. Sanjate o romantičnoj ljubavi, o strasnim osećanjima dva srodna bića. Ljubav se u vama budi kao plamen; mislite da će večno trajati i zato teško podnosite razočaranja. Od čoveka koga volite tražite nežnost i ljubav koja vam je toliko potrebna.

Žena Lav

Vi niste slaba žena koja se prepušta da je nose talasi sudbine. Vaša vitalnost, volja, vaš autoritet, omogućuju vam da uđete u kategoriju onih žena koje dominiraju, koje ne dozvoljavaju da budu pobeđene. Volite akciju i kretanje.

Predostrožni ste i ništa ne prepuštate slučaju. Imate suviše visoko mišljenje o sebi da biste se mogli zadovoljiti trenutnim stanjem. Velikodušni ste i srećni kad drugome možete da učinite neku radost. Međutim, ponekad ste egoista i pre no što pomislite na drugog, vi prvo mislite na sebe.

Imate čvrst karakter. Pošto ste tip strasnih žena, vi tačno znate šta vas privlači a šta odbija kod nekog muškarca. Vi ili volite nekog ili prezirete. Ako vam se neki muškarac sviđa, vi mu to otvoreno dajete do znanja. Ako volite, potpuno se predajete osećanjima, bez ikakve uzdržanosti.  Ne podnosite ništa nejasno i neodređeno u ljubavi.

Na sledećoj strani saznajte sve o ženi Devici, Vagi, Škorpiji, Strelcu, Jarcu, Vodoliji, Ribama...

Izvor: Cosmopolitan

Žena Devica

Sve što se odigrava oko vas primate intelektom. U stvari, čuvate se kao kuge svega što je diktirano instiktom, prolaznim utiscima, oduševljenjem i strastima.  Po prirodi ste suviše rezervisani i stidljivi da biste javno pokazali svoja osećanja.

Veoma ste osetljivi i sa podozrenjem primate ružne reči, kritike. Teško je pretpostaviti da biste, s obzirom na vaš karakter, mogli s lakoćom da se prepustite strasnoj i impulsivnoj ljubavi, koja može doneti nepredviđene promene. Ni u ljubavi, kao ni u svemu ostalom, ne prepuštate se olako plašeći se svojih instinktivnih reakcija. Kratko rečeno, vas je teško osvojiti.

Kada sretnete muškarca koji vam se dopada, i kome se vi dopadate, teško da ćete mu se istog momenta baciti u zagrljaj.  Vi ste verna zena. Ne samo zato što ne želite da prevarite čoveka za koga ste se vezali, već i zbog toga što se plašite da će vaša osećanja izaći na videlo. U svemu ste diskretni, obazrivi, sramežljivi. Kao što i život shvatate ozbiljno, tako primate i ljubav.

Žena Vaga

Za vas se ne bi moglo reći da ste odlučna i energična osoba. U donošenju odluka ili obavljanju nekog posla oklevate i nikako da pronađete pravi put i pravo rešenje. Niste ambiciozni i uvek je potreban neko kome ćete prepustiti deo svojih obaveza.

Želite da se dopadnete drugima, društveni ste, volite da izlazite, uživate u komplimentima. Osećajni ste i strasni. Posedujete izvestan šarm. Ljudi u vama vide nešto tajanstveno, misteriozno. Izuzetno ste inteligentni, samo tu odliku ne usmeravate uvek u onom pravcu gde bi najviše došla do izražaja.

I u izboru partnera mnoge Vage greše. Smatrajući da partner treba da im bude glavni oslonac u životu, vezuju se za onog koji postaje pravi tiranin čim oseti njihovu slabost. Vama bi najviše odgovarao muškarac koji bi znao da ceni vaše kvalitete i koji vam ne bi stalno prebacivao zbog nedostatka energije da podnosite životne i druge teškoće. Niste skloni promenama u ljubavi, ali ako vam se dogodi da sretnete osobu koja će vam se učiniti simpatičnom, a okolnosti su povoljne, nećete smatrati za greh da se upustite u malu avanturu sa njom.

Žena Škorpija

Vi niste pasivna, mirna, krotka zena. Plahovite ste i strasne prirode. U životu ništa ne radite napola. Ne volite neodlučnost. Kad se bacite u neki poduhvat, kad učestvujete u nekoj diskusiji, kad doživljavate neku avanturu, idete uvek do kraja. Ili, pak, ništa ne preduzimate.

Veoma ste senzibilna osoba i uvek želite sve ili ništa. Spremni ste da se predate do kraja, bez ustezanja i nesebično, onome koga ste odabrali. Izabranik postaje centar vašeg življenja. Škorpije, iako nisu lepotice, fascinantno deluju na muškarce… Nedefinisani, čudni šarm, koji pokreće vibracije u dubini vaše ličnosti, umete dobro da iskoristite. Kad je neki muškarac siguran da vam se dopada i da vas privlači, uspećete da ga zarobite hiljadama nevidljivih detalja.Čovek koga ste izabrali neće odmah prodreti u tajne vaše ličnosti. Za njega ćete dugo biti misteriozna osoba. To će biti jedan od snažnih pokretača njegove ljubavi. Osoba koja poželi da vas odjednom sasvim upozna reskira da vas zauvek izgubi.

Žena Strelac

Vi ste smeli, nezavisni, želite da prekoračite ustaljene barijere, upuštate se u rizike da biste ostvarili neki ideal, neki Vaš plan, samo zato da biste pokazali ljudima koliko vredite.

Ambiciozni ste. Želite da se tako postavite u životu da sve bude podređeno vašim planovima. Imate istančano osećanje za sve životne vrednosti; ne zanemarujete ništa što bi na bilo koji način moglo da ide u vašu korist. Mnogo držite do mirnog života, bez naglih promena. Ne volite nikakvu zbrku i anarhiju. Za vas je život neprekidna borba.

U ljubavi, prva želja vam je da sretnete muškarca koji će vam se diviti i koga ćete moći da predstavljate prijateljima bez imalo ustručavanja.  Za vas ljubav znači divljenje i zato vaš izabranik mora biti čovek jakog karaktera i dobro prekaljen.  Čovek slabe volje, koji će popuštati vašim kapricima, nikako vas neće učiniti srećnom. Vaši odnosi će doživeti katastrofu. Ako u početku i budete podnosili takvog čoveka, jednog dana će ipak doći do eksplozije.

Žena Jarac

Vaš odnos prema životu je realan. Volite postojanost. Cenite samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti, naravno u skladu sa vašim shvatanjima. U životu ne volite da gubite vreme. Prezirete laka ćeretanja, dokone razgovore. Ukratko rečeno, vi niste od onih koje provode dugo vremena pred ogledalom, doterujući frizuru ili ulepšavajuci lice. Dan ćete provesti mnogo korisnije.

Realista ste. Umete tačno da prosudite pojedine događaje. Čak i onda kada ste spremni da preuzmete neki rizik, što se retko događa, uvek sve unapred dobro isplanirate. U svom poslu, kao i u životu, ne želite da na svaki način privučete pažnju drugih.

Ljubav se kod vas sporo rađa i vaša naklonost i poverenje teško se dobijaju. Ako vam se neko svidi, nećete mu to pokazati bez stida i ustezanja. Nikada ga nećete privući koketerijom, fizičkim izgledom, već pametnim razgovorima, inteligencijom. Kada ste ipak odlučili da se za nekoga vežete, to je odluka za ceo život. Ni vreme ni dugi rastanci ne mogu poremetiti vašu ljubav.

Žena Vodolija

Iza vašeg, ponekad, ironičnog stava krije se nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Živite u svom svetu snova i nemate hrabrosti da se sukobite sa istinom, koja u životu nije uvek lepa.

Veoma ste osećajna osoba. U vas se može imati veliko poverenje. Prijatelje nikad nećete izdati. Ako vam je neko nešto poverio, može biti siguran da ćete ćutati i da to od vas niko neće saznati. Zato ljudi vole vaše društvo.

U ljubavi ste velikodušni. Voljenoj osobi poklonićete sva svoja osećanja. Ali to isto tražite i od svog partnera. Zbog toga ste ljubomorni. Tu ljubomoru nećete uvek pokazati, ali ćete danonoćno patiti. Vašom ljubomorom više ćete naneti bol sebi nego voljenoj osobi. Muškarca tiranina ne biste mogli podneti. A ako naiđete na nekog blage naravi, umećete da učinite sve da pored vas bude srećan.

Žena Riba

Nepopravljivi ste idealista. Volite ili biste voleli da se žrtvujete za nešto veliko da biste ostvarili neki svoj ideal. Prema drugima ste tolerantni do krajnosti, ne volite one koji vas osuđuju i ne trpite prebacivanja i kritike. Vaš šarm i prirodnost igraju veliku ulogu u odnosima sa drugim ljudima.

Veoma ste intuitivni. Kako ste veoma osetljiva osoba, puna uobrazilja, postoji mogućnost da se uplašite od života i njegovih košmara. Vaša ličnost je veoma kompleksna, puna tajni, teško pristupačna. Da bi vas neko voleo, mora dobro da vas upozna.

Ljubav vas zbunjuje od prvog trenutka. Ako osetite naklonost prema nekome, niste sigurni u samu sebe, pa je stoga ne otkrivate. Ipak, ljubav koja će vas vezati za jednog čoveka neće biti nimalo jednostavna. Vaša osećanja uvek će biti puna vrtloga i okrnjena izvesnom nevericom. Živite i stalnom strahu da ćete izgubiti onog za koga ste se vezali i tražite, bez prestanka, dokaze njegove ljubavi i odanosti. Svaki rastanak, čak i kratak, pobuđuje u Vama izvesne sumnje…

Izvor: Besno pile

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader