Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Muževi iz snova: 3 horoskopska znaka sa kojima ćete biti najsrećnije

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Niste sigurne da li je on pravi muškarac za vas, pitajte ga za horoskopski znak i zvezde će vam otkriti!

Lav

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahteva puno pažnje, a ukoliko želi on može biti najbolji suprug na svetu. On mora da zna da je suprugi prioritet tako da mu ona dokazuje koliko ga voli i želi. Kao partner nije rigorozan i dosta je empatičan, a obično s njim stvari ostaju onakvima kako ih već na samom početku postavite. Zapravo je pravo dete koje voli da se zabavlja, pa želi ženu koja u sebi ima dozu sponatanosti i zaigranosti.

PROČITAJTE I... Čemu to njegov horoskopski znak ne može da odoli

Riba

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga - sposoban je da se posveti ženi koju voli i da joj svu ljubav sveta ne strahujući da li to ugrožava njegovu muškost i da li ga to čini slabim. Rado provodi vreme sa porodicom, a jedan je od onih za koje je najmanje verovatno da će prevariti. Ipak, isti angažman traži i s druge strane - želi ženu koja zna da mu pokaže koliko joj je stalo u svakodnevnom životu. Svađe ne trpi i vrlo je miroljubivo nastrojen, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne "pukne".

Izvor: Cosmopolitan

PROČITAJTE I... Ljubavni horoskop u narednih 9 godina: Gde se krije gospodin Pravi?

Bik

Pripadnik ovog znaka se obično ženi tek nakon što ima sve preduslove - posao, određene godine, rešeno stambeno pitanje, a zasnivanje porodice ga može pre naterati u brak. On je odan suprug posvećen porodici, a obično je nežan i dobroćudne naravi. Nije baš angažovan u kućnim poslovima, ali to nadoknađuje napornim radom na poslu. Traži ženu s visokim libidom, jer je vrlo strastven. U braku se često udeblja, pa ga treba podsticati na kretanje i dijetu.

Izvor: express.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader