Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Horoskop ga odaje: Stvari koje on zapravo ne podnosi na vama

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Saznajte koje stvari kod vas on jednostavno ne toleriše kod vas!

Ovan

Muškarac u ovom znaku ne podnosi nesigurne žene. Ovan želi nekoga ko će mu se suprostaviti, a ako žena svaki put pogne glavu kad dođe do neslaganja, Ovnu će jako brzo postati dosadno.

Bik

Bikovi vole sigurnost i stabilnost, zato će muškarac u ovom znaku loše reagovati na žene koje su nepredvidive. Žena koja se stalno predomišlja i s kojom nikad ne zna na čemu je njegova noćna mora.

Blizanci

Komunikativnost je za ovaj znak najvažnija stvar, zato ćutljive žene koje ne znaju s rečima u očima Blizanca jednostavno neće proći.

Rak

Za ovaj znak je poznato da je vrlo emotivan, a skladno tome, muškarac Rak će reagovati loše na ženu koja ne pokazuje osećaje. Bilo da je samo zatvorena ili sasvim bezosećajna i sklona kritikovanju, Rak će takvu ženu zameniti nekom sličnijom sebi.

Lav

Lavovima je potrebna pažnju, i iako će na početku pokušati osvojiti ženu koja je ne pruža, s vremenom će im upravo takva žena postati odbojna. Ako ne shvatate zbog čega je on genijalan, onda ga i ne zaslužujete.

Devica

Ovaj znak puno značaja daje čistoći. Ako vam je svejedno što vam je auto neuredan i mislite da je puno važnije živeti punim plućima nego brinuti o čistoći svog stana, muškarac Devica nikako nije za vas.

Na sledećoj strani pročitajte za Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe....

Izvor: Cosmopolitan

Vaga

Vage žele mir i harmoniju, zbog čega su sklone izbegavanju svađa i konfrontacije. Žena koja voli da se izbori za svoje mišljenje i nema problem s podizanjem glasa definitivno nije za ovaj znak.

Škorpija

Škorpija iznad svega ceni istinu, a jednom kad uhvati osobu u laži, nema šanse da pređe preko toga. Žene koje muljaju i nisu baš sasvim iskrene jako idu na živce Škorpiji.

Strelac

Skloni avanturi i rizicima, Strelčevi jednostavno ne vole žene koje igraju na sigurno. Žena koja će radije ostati kući ispod toplog ćebeta i gleda film možda je idealna za neki drugi, smireniji znak, ali Strelac ne želi ni čuti za takvu.

Jarac

Jarac kod žena jako ceni kad su dobre s novcem. Žena koja je uvek u minusu i pozajmljuje novac jako će ići na živce Jarcu koji nikada neće shvatiti potrebu za još jednim cipelama.

Vodolija

Veoma su im privlačne liberalne žene otvorene za nova iskustva i nove ljude, a one konzervativne im neizmerno idu na živce.

Ribe

Sebičnost je za Ribe najgora karakteristika, pa će muškarac Riba pobeći glavom bez obzira ako oseti da je žena takva.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader