Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

ONI SU ROĐENI JEDNO ZA DRUGO: Ubedljivo najbolja ljubavna kombinacija po horoskopu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Njihova strast i hemija su savršen sklop po zvezdama. Evo o kojim znakovima je reč...

Iako možda ne verujete u horoskop sigurno ste više nego jednom bili u dilemi da pogledate kako su vama i vašem izabraniku naklonjene zvezde! Priznaćete da astrologija ne greši uvek i da ipak imaju veze vaše karakteristike i sklonosti sa tim kako ćete funkcionisati u ljubavnim odnosima.

NAJJAČA HEMIJA I STRAST: 12 NAJBOLJIH HOROSKOPSKIH KOMBINACIJA

Pitali smo se koji je to horoskopski par najjači, između kojih znakova je hemija toliko vidljiva i ko će uspeti na preživi apsolutno sve nedaće zarad svoje ljubavi.

Odgovor smo dobili i čeka vas na drugoj strani...

Izvor: Foto: Profimedia

U pitanju su Bik i Škorpija.

Ova dva znaka kada se nađu, potpuno su opčinjeni jedno drugim. Njihova strast i hemija su savršen sklop po zvezdama. Škorpija obožava što je Bik neko koga neće lako zadobiti i to je ona doza izazova koju ona voli.

Bik uživa u fizičkom kontaktu i težnji za dostizanjem emotivne sigurnosti, a Škorpija zrači privlačnošću i u ljubavi očekuje puno strasti, što Bik obožava.

Stabilan i konzervativan, Bik je među najpouzdanijim znakovima zodijaka. Sa druge strane, Škorpija je odličan lider i osoba rođena u ovom znaku je uvek svesna situacije, takođe se posebno ističe u snalažljivosti.

Izvor: superžena.b92.net

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader