Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

TEŠKO VAMA AKO STE JEDAN OD NJIH: Ovo su najveći pesimisti u horoskopu!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Da li se već pitate koji su to znaci u pitanju?

Saznajte zašto ovi znaci važe za najveće negativce Zodijaka.

Devica

Device imaju veoma težak problem da svet gledaju sa vedrije strane, a razlog tome je zbog njihovog urođenog perfekcionizma i samokritičnosti. A kada se potrude da pronađu vedriju stranu shvate koliko se bolje osećaju i psihički i fizički. I tada dolazi do izražaja njihov smisao za humor kojim oduševljavaju sve ljude koji se nalaze u njihovoj okolini.

Škorpija

Teške i neprijatne trenutke u životu, Škorpije jednostavno ne umeju da posmatraju u drugom svetlu od onog koje jeste. Ali prednost Škorpija za razliku od ostalih znakova je ta da oni poseduju dovoljno snage i odlučnosti da se izvuku iz pesimističkog raspoloženja. Kada primete da ih obuzima pesimizam, jednostano se usredsrede na pozitivne stvari u životu, kao što su ljubav, posao i porodica.

Na sledećoj strani pogledajte koja to još dva horoskopska znaka su najveći negativci i pesimisti...

Izvor: Cosmopolitan

Jarac

Ako želite da uživate u životu potrebno je da posvetite više pažnje vedrijim stvarima. Pa stoga, ukoliko ste bili večito namrgođeni klinac, sasvim sigurno je da ćete u zrelijim godinama postati zadovoljna osoba koja je duhom mlađa od mnogih svojih vršnjaka. Svi prijatelji od Jarca traže savete, a on će tada shvatiti da jedino kao optimista može da ih uteši.

Ribe

Ribe su veoma osetljive i sklone su čestim promenama raspoloženja, pa ih je stoga veoma lako povrediti. Ali čak i tada, kada su povređene, Ribe pronalaze snagu da se izvuku iz svega i da pronađu sopstveni mir. Ribe su okružene velikim brojem ljudi u svom životu, pa je veoma važno da izbegavaju one osobe koje pokušavaju da zloupotrebe njihovu ljubaznost, dobrodušnost, pa čak i lakovernost.

Izvor: zenskimagazin.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader