Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

LJUBAVNA SLAGALICA: Ko se voli, a ko mrzi u horoskopu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Najbolji partner Raku biće Jarac, a Devici biće Bik...

Ovan

Ljubav: Najveci ljubavni izazov naći ćete u Strelcu, bićete očarani njegovim širokim pogledima na svet. Svideće vam se pogled u budućnost bez zagledanja u prošlost.

Druženje: Najuspešnija druženja očekuju vas sa Ribama. Napokon će neko razumeti vaše najdublje intimne dileme.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Jarac. Vi ste fantastični u lansiranju projekata, ali treba vam neko ko će ih upornim radom dovesti do kraja.

Bik

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u Devici. Njena sklonost ka analizi i zreli pristup životu delovaće na vas smirujuće. Oboje ćete tražiti mir nakon puno ratova.

Druženje: Kada se zaželite kvalitetnih zabava s dobrom muzikom, nazovite Lava i stvar je rešena. Preko njega možete upoznati i buduće poslovne saradnike.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Vodolija. Potreban vam je savetnik i vizionar koji vidi one poslovne trendove koje drugi ni ne naslućuju.

Blizanci

Ljubav: Vaš najdraži partner svakako je Vaga koja će sa dovoljno diplomatije pregrmeti sve vaše nedoumice i umeti da ih zapakuje kao lako donesene odluke. Oboje mnogo polažete na čaroliju dobre prezentacije.

Neki ljudi kao da uvek imaju sreće, zar ne?

Posted by Cosmopolitan Srbija on Monday, April 24, 2017

Druženje: Najuzbudljivije žurke posetićete sa Škorpijama. One su prava ekipa za noćna lutanja kada vam dosade emotivne dileme i prenatrpani poslovni raspored.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Strelac. Od njega ćete naučiti da izvučete iz sebe optimizam u najtežim trenucima.

Rak

Ljubav: Vaš najbolji partner biće Jarac, on je dovoljno stabilan i uporan da stekne vaše poverenje. Cenićete njegove nepokolebljive emotivne i porodične vrednosti.

Druženje: Bićete najopušteniji u društvu Bikova. Njihov hedonistički pristup rešavanju problema pomoći će vam da savladate povremene epizode melanholije i umora.

Posao: Najbolji saradnik biće vam Škorpija. Njena dijabolična intuicija i neumoran tempo rada biće pravi vodiči u maglovitim poslovnim situacijama.

Lav

Ljubav: Najbolji partner biće vam Vodolija, kojoj nikada neće biti teško da sasluša vaše intelektualne i duhovne sapunice. Kome treba seks kada možete da razgovarate do ranih jutarnjih sati?

Druženje: Vaš najbolji prijatelj biće Ovan kome ne morate puno da objašnjavate kako se osecate. Ponekad su šoping, kafa i prećutno razumevanje najbolja prijateljska podrška.

Posao: Vaš najbolji poslovni saradnik biće Vaga. Trebaće vam njene diplomatske sposobnosti kada se nađete između dve vatre.

Devica

Ljubav: Najbolji partner biće vam Bik kome će odgovarati vaša energija realnog optimiste. Uprkos čestim izlascima, najzanimljivije stvari između vas dešavaće se daleko od radoznalih pogleda.

Druženje: Najbolja pratnja na turneji kroz žurke i nova poznanstva biće vam Rak. Njegov imidž senzualnog sexy bića koje još uvek poštuje porodične vrednosti dobro stoji uz vaš odmereni coolerski stav objektivnog posmatrača života.

Posao: Najbolje saradnike naći ćete u znaku Riba. One će pravilno čuti vaše kreativne signale i podržati vas u nadolazećim promenama.

Da li ste spremni da saznate šta erotski horoskop predviđa vašem znaku u 2017. godini?

Posted by Cosmopolitan Srbija on Sunday, April 23, 2017

Vaga

Ljubav: Najbolji partner biće vam Ovan koji je spreman da zajedno sa vama krene u izazovnu misiju savladavanja prepreka. Vi ćete ublažiti njegove oštre ivice, a on će u vama probuditi strast za još jednom emotivnom avanturom.

Druženje: Trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora najkvalitetnije ćete podeliti sa Blizancima. Oni razumeju vašu ponekad dvostranu prirodu. Nasmejaće vas i u najtmurnijim vremenima.

Posao: Najbolji poslovni partner biće vam Vodolija koja će znati da ceni vašu predanost timu i zajedno s vama kreativno razvijati nove, čak i revolucionarne ideje.

Škorpija

Ljubav: Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba koje osećaju vaša raspoloženja i želje pre nego što ih izgovorite. Kombinacija prilagodljivosti i romantike smiriće burno more vašeg karaktera.

Druženje: Najbolji prijatelj biće vam Škorpija jer jedino drugi pripadnik vašeg znaka može zaista da zna kako se sada osećate. Zajedno ćete izaći pametniji iz ovog izazovnog razdoblja.

Posao: Najbolji poslovni partner vam je Bik, jednako tvrdoglav manijak u potrazi za najboljim rešenjem. Prijaće vam saradnja s trezvenom, ali i strastvenom osobom koja najjače vuče kad drugi već odustanu.

Strelac

Ljubav: Najbolji partner biće vam Lav koji će ceniti vašu pažnju i hrabrost. Najšarmantniji ste kada se borite za ljubav svim sredstvima, Strelcu u napadu malo ko može da odoli.

Druženje: Najboljeg saradnika za hedonističke avanture naći ćete u Ribama. Dobro ćete se razumeti u potrazi za istinom koja vodi kroz kulinarske izlete i fina vina.

Posao: Vaši najbolji poslovni saradnici su Blizanci. Oni dobro razumeju kako je to sedeti na pet stolica, a razmišljati o tome šta se događa na šestoj i sedmoj. Kraljevi multitaskinga biće vam od neprocenjive pomoći.

Jarac

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje da pokazuje emocije kada ima zahvalnu publiku. Njegov osećaj za intuitivno očuvanje odnosa i zajednice, talenat je koji vi tek morate da naučite.

Druženje: U društvu Device držacete se zajedničkih interesa (bolje sport, planinarenje ili putovanja, nego kompjuterske igrice i dugi sati u kaficu). Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše!

Posao: Najboljeg saradnika uvek ćete pronaći u Škorpiji. Ona razume vašu egoisticnu borbu za poziciju, želju da sve uradite i pre vremena, kao i težinu rada u timu. Ne budite suparnici, budite saveznici.

Vodolija

Ljubav: Najlepše ljubavne trenutke provešćete sa Strelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Naučiće vas važnosti poverenja.

Druženje: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga razlicita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje.

Posao: Najboljeg saradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni da pratite njegov tempo. On ume da prepozna vaše kvalitete i nikad od vas neće tražiti ono za šta nije siguran da ćete moći odlično da uradite.

Ribe

Ljubav: Uzbudljivi dani i noći čekaju vas sa Rakom koji ne može da prestane da gleda u vaše oči, hipnotisan bliskošću koju oseća u vašoj blizini. Budite dama, a ne skitnica. Ovaj primerak vredi zadržati.

Druženje: Serija žurki o kojima će se još dugo pričati počinje i završava se sa Strelcima. Našli ste sebi ravnog, i nećete stati sa zabavom dok jedno od vas ne padne pod sto.

Posao: Dobrog saradnika uvek možete naći u Lavu, koji poput vas oseća pripadnost najvišem poslovnom tronu. Od njega možete mnogo da naučite o tome kako elegantno da preskočite nekoliko stepenica i bez vecć zadihanosti dođete do vrha.

Izvor: elle.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader