Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

PROVERITE: Ako imate ove osobine sigurno ćete završiti u njegovim rukama

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Da li imate ono što vaš partner želi?

Pre nego što kosu s glave počupate pokušavajući da provalite da li vaša veza vodi ka braku, konsultujte zvezde. Astrologija može da vam pomogne da utvrdite da li tip sa kojim se zabavljate u vama vidi potencijalnu životnu saputnicu, čak iako ni sam toga nije svestan.

Evo šta po horoskopu privlači muškarce da stanu na ludi kamen:

Ovnu treba neko da ga prati

On žudi za avanturom, a neko ko nije u stanju da prati njegov užurbani stil života ne dolazi u obzir. Ovnu treba jaka, nezavisna žena spremna za razne izazove.

Bik pada na ženstvenost

Bik pada na žene koje su ženstvene, slatke i pomalo staromodne. On ne želi domaćicu, već nekog ko će se potruditi da dom učini toplim i prijatnim mestom gde će se osećati voljeno.

Blizanci padaju na inteligenciju

Blizanci vole žene koje imaju svoje mišljenje i ne plaše se da ga iznesu u konverzaciji sa drugima. Muškarcu rođenom u ovom znaku potrebna je žena koja će mu stalno postavljati izazove, pored koje mu život neće biti dosadan.

Raku treba žena sa izraženim majčinskim instinktom

Ima mnogo parova u kojima su jedan ili oba partnera rođena u znaku Raka i nemaju decu. Neko može da bude majčinska figura i bez dece, a muškarci Rakovi traže upravo takve žene koje će činiti da se osećaju voljeno i sigurno.

Na sledećoj strani pročitajte za Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...

Izvor: Cosmopolitan

Lav želi da njegova buduća žena bude samopouzdana

Lavovi su veliki, hrabri, i skoro uvek u centru pažnje. Potrebna im je žena koja uz njih neće biti nevidljiva. Mora da ima osećaj za sebe, tako da kad njen muž šarmira i flertuje okolo, ne crkava od ljubomore jer zna da je takav.

Devica želi iskrenu ženu

Devica ne podnosi ništa što je fejk, i ostaje pri tome da kad se oženi pored sebe ima veoma realnu ženu. Žena Device je direktna, nezavisna i iskrena.

Vaga traži opuštenu ženu

Muškarcu Vagi je potrebna harmonija i ravnoteža, a kad bira partnerku, ne želi nekoga ko je previše agresivan ili nekoga ko voli da se konfrontira. Vagama treba neko ko je opušten i ne talasa mnogo. S obzirom na to da Vagi treba čitava večnost da odluči šta želi, njegova partnerka mora da ima strpljenje jednog ribolovca.

Škorpije ne mogu da odole ženama koje su svesne svoje seksualnosti

Škorpije su vrlo strastvene i seksualne, tako da im je potrebna partnerka koja može da ih prati i koja se ne plaši njegove seksualne energije. Ako ste samosvesne kad je o seksu reč, vaš muškarac Škorpija želeće da provede s vama ostatak svog života.

Foto: Shutterstock

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...

Software:Google
Izvor: Cosmopolitan

Strelac hoće mladu koja dobro prihvata promene

Strelci nikako ne podnose sumornu svakodnevicu i kolotečinu – potrebna im je stimulacija, a to znači: nova mesta, novi ljudi i konstantna promena. Ako ste prilagodljiva osoba i dobro se nosite sa promenama, vi i vaš Strelac mogli biste da imate vrlo uzbzdljiv zajednički život.

Jarcu treba karijeristkinja

Rad je jako važan Jarcu i on želi da vidi istu vrstu posvećenosti poslu i kod svoje partnerke. To svakako ima smisla – ko bolje razume potrebe radoholičara od iste takve vrednice. Ako vam je karijera visoko na listi prioriteta, verovatno imate ista interesovanja kao i muškarac Jarac: nezavisnost, kompetentnost, odgovornost i umeće rešavanja problema.

Vodolija traži ženu slobodnog duha

Muškarci Vodolije ne vole ništa tradicionalno, a pogotovo ne žele takvu partnerku pored sebe. Oni žele pored sebe nekog ko fura isti fazon kao i oni, isto se oblači, ponaša i misli. Što neobičnije izgledate, veće su šanse da se dopadnete Vodoliji. Ako imate jedinstven pogled na život Vodoliju ćete fascinirati zauvek.

Ribe će oženiti plemenitu devojku

Ribe su znakovi puni ljubavi i milosti, a upravo to traže i kod partnera. Privlače ih žene koje su takođe vrlo srdačne i koje u slobodno vreme volontiraju ili spašavaju životinje. Veliki su kreativci, pa znaju da odlutaju sanjareći, a potreban im je neko ko je s tim okej, i ko će ih nežno vratiti u stvarnost gestom punim ljubavi.

Foto: Shutterstock

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader