Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Sa njima je NEMOGUĆE održati vezu: 3 znaka kojima je SUĐENO da ostanu sami

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Da li možete da pogodite o kojim znacima je reč?

Svako ima svoje mane i vrline, ali ova tri horoskopska znaka imaju najviše problema da održe vezu, i to zbog svog nezgodnog karaktera.

Bik

Bikovi mogu da budu sjajni u vezi - nesebični su i sve će uraditi za osobu koju vole, ali u samom startu veze često prave veliku grešku, a to je da se previše otvaraju i previše daju, dok veza još praktično nije ni počela. Zbog toga često budu iskorišćeni, jer ne mogu umeju da u pravo vreme prepoznaju pravo lice osobe koja im se dopada.

Na sledećoj strani pročitajte koja su to još dva znaka...

Izvor: Cosmopolitan

Vaga

Vage, kao što im i ime kaže, stalno nešto merkaju i nikada nisu u potpunosti posvećene vezi u kojoj su trenutno. Stalno se osvrću okolo i gledaju šta se još nudi na tržištu, a u međuvremenu zanemaruju probleme koji im se dešavaju u vezi, jer se nadaju da će nešto da "iskrsne". A kada ne iskrsne, razočarane odlaze iz veze.

Devica

Problem sa Devicama je taj što stalno analiziraju partnera. Svakom pokretu i reči daju prevelika značenja, ili čak i značenja kojih uopšte i nema. Tako imaju neverovatan talenat da stvore problem od sasvim bezazlene situacije. Kada nagomilaju nekoliko takvih problema, nema druge nego da partner vrišteći pobegne od njih.

Izvor: zena.blic.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader