Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Iskreno voli i mašta o savršenom dečku: Devojka u ovom horoskopskom znaku je IDEALNA za duge veze!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Nju može da zadrži samo osoba koja joj je istovremeno prijatelj i ljubavnik!

Sa takvom osobom ova žena će moći da ostvari jaku emocionalnu, mentalnu i duhovnu vezu.

Ribe su poslednji znak u horoskopu, a njima vlada Neptun, planeta iluzija. Nema znaka koji se toliko saoseća sa drugima kao što to mogu Ribe, a ljubavna veza sa njima je drugačija od svega što ste do sada iskusili. Sva deca dosta maštaju, a onda odrastemo. To nije slučaj sa Ribama koje u mašti provode ceo život.

Više od svega Riba želi duhovnu vezu sa nekim, vezu kakva nije opisana ni u romanima, a ni u filmovima. Njihova mašta nekad ume i da im pokvari vezu, jer kada Riba nekog voli, u stanju je da od njega napravi savršenog idola, pa je predmet njihove ljubavi pod stalnim pritiskom da bude “savršen”, baš kao iz njihove mašte, što je nemoguće.

Ovo su vaše najneprivlačnije karakteristike prema horoskopskom znaku. #horoskop #ljubav

Posted by Cosmopolitan Srbija on Tuesday, May 9, 2017

Ribe vole svim srcem, a opraštaju gotovo istog sekunda kada im je učinjena nepravda. To nije zato što su naivne, već zato što umeju da stvari sagledaju i iz drugog ugla i da saosećaju čak i sa onim ko ih je povredio. I baš zbog toga Riba će biti povređena mnogo češće od bilo kog drugog znaka.

Potrebno je mnogo truda da oterate Ribu od sebe, ali kad se to desi, znajte da vas je napustila zauvek. Njih može da zadrži samo osoba koja će im u isto vreme biti i prijatelj i ljubavnik, i sa kojim će ostvariti snažnu emotivnu, mentalnu i duhovnu vezu, onakvu kakvu niko ne može da prekine. Ribe su spremne da čekaju koliko god treba da takva osoba naiđe, one neće pristati ni za šta drugo.

Izvor: zenskimagazin.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader