Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Ova 4 znaka su najerotičniji ljubavnici: Jedan je apsolutni pobednik!

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Verovatno već pogađate koji znak nosi titulu najboljeg ljubavnika!

Sada više ne morate da čekate trenutak kada ćete otići u krevet da biste saznali da li je vaš muškarac vatra u krevetu. Dovoljno je da saznate kada je rođen i zvezde će vam kazati kako ćete se provesti u njegovom naručju.

U ovom slučaju titulu "najboljeg ljubavnika" nose čak četiri znaka, jer svi to zaslužuju. Međutim, jedan se posebno ističe.

Ovan

Ovan je sklon da previše naglo koristi svoju seksualnu energiju i neće dugo razmišljati kakav utisak ostavlja na vas. Smatraju ga jednim od najboljih ljubavnika među horoskopskim znacima. Osim što odlično poznaje anatomiju, lako uočava erogene zone partnera. Spreman je na sve, njemu ništa nije strano. Uvek je otvoren da u presudnim trenucima bude odlučan. Sve poze su mu omiljene.

Vodolija

Vodilija poseduje veliku intelektualnu aroganciju i to mnoge odbija od njegove inače veoma privlačne spoljašnosti. Ekscentričan je i na ljubavnom planu. Vodolije imaju različit i veoma specifičan ukus kod biranja partnera. Nekada ni sami nisu sigurni šta ih je na nekoj devojci privuklo. Savršen je ljubavnik i jako uživa u seksualnim igrama. Čak i kada je sam, ne odustaje od seksualnih veza.

A evo 10 najvrelijih izjava koje će mu zaparati uši!

Posted by Cosmopolitan Srbija on Tuesday, May 23, 2017

Ribe

Ribe su veoma odgovorne. Prevara im nije strana, ali oni nikada neće zapostaviti porodicu. Spadaju u veoma nežne i poželjne ljubavnike. Kažu da žena koja nije bila u vezi sa muškarcem Ribom ne zna šta je pravi seks, mada oni najviše uživaju u seksu kada iskreno nekoga vole. Umeju da budu veoma hiroviti i neuhvatljivi kada to najmanje očekujete.

Škorpija

Ipak, pobednik je Škorpija. Škorpiju simbolizuje seksualnost, erotika i sve manifestacije telesne ljubavi. Još mu je antička astrologija dala počasno mesto najboljeg ljubavnika. Retki su muškarci Škorpije koji su sve svoje emocije poklonili jednoj ženi. U njegovom životu uvek postoje bar dve istovremeno. Sa tim morate da se pomirite ako ste se zaljubili baš u njega, što nije teško imajući u vidu njegov prodorni pogled i seksepil kojim prosto zrači. Kada nađe partnerku koja mu u svemu odgovara, veoma je veran i odan.

Izvor: Zenski magazin

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader