Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Ovi MOMCI ne mogu da odole letnjim šemama: 3 horoskopska znaka koja će vas sigurno prevariti na moru

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Otkrijte da li i vaš dragi spada u ovu grupu...

Vaš partner je otišao na more sa svojim društvom? Opterećivali se vi prevarama ili ne, verujući zvezdama muškarci u ovim horoskopskih znacima se neće vratiti kući mirne savesti.

Blizanci

Blizanci nisu za džabe dvolični. Ovaj vazdušni znak je sklon lakom sklapanju prijateljstva, a na plaži se uvek pokaže kao glavni „lovac“. Ako sedite kod kuće i čekate ga da se vrati sa mora, horoskop vam savetuje da izađete u provod, jer bolje da ne znate šta je vaš partner radio na letovanju.

Lav

Oni su kraljevi egocentričnosti! Nikada sebi ne bi dozvolili da se vrate sa plaže a da nisu bili glavni. Moral im je slabija strana, pa će sebe uvek tešiti da ono što partnerka ne zna, ne može ni da je boli. Međutim, teški su kada su prevareni, tako da teško onom ko njega prevari. Samopouzdanje jednog Lava zavisi baš od broja devojaka koje je uspeo da zavede na letnjem odmoru.

Nemojte ni da pokušavate: 5 stvari koje NIKADA nećete promeniti kod njega >>>> http://bit.ly/2u3OKth

Posted by Cosmopolitan Srbija on Monday, July 10, 2017

Ribe

Deluju vam kao nežne i emotivne duše, ali i Ribe umeju da prevare! Kao i Blizanci, one imaju dualnu prirodu! Ili ste nabasali na totalnog sveca ili na grešnika kome nema ravnog, a ako je vaš partner od druge vrste, budite uvereni da se sa odmora ili poslovnog puta neće vratiti čiste savesti.

Izvor: mom.me/ prva.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader