Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Veza s njima nije baš najbolji izbor: Ova 3 horoskopska znaka su najgori partneri

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Život s njima pravi pakao, evo i zašto...

# Rak

Kaže se da se Rakovi mogu svrstati u dve osnovne grupe: s jedne strane su oni koji vole svoj dom, ali su veliki kritičari te naporne cepidlake, a s druge strane imamo one koji su pasivni, lenji i nezainteresovani. Ovi poslednji tako često pronalaze partnere, obzirom na njihov status i finansijsko stanje, jer će tako doći do dobrog položaja bez previše muke. No i dalje osobe rođene u ovom znaku s ničim nikada nisu u potpunosti zadovoljne i uvek će pronaći u partneru nešto što će izazvati kritike ili žaljenje. Ipak, da nije sve tako crno, Rakovi su verni, ako su njihove želje kod kuće zadovoljene.

# Škorpija

Muške Škorpije ne podnose alfa žene, poprilično su staromodni te vole pokazivati ko je muškarac u kući. S druge strane, muškarac Škorpija uspešan je i zna da se brine za svoju porodici. Ako s ovim znakom želite postići ljubavni sklad, onda je najbolje da ga slepo pratite u svim njegovim nastojanjima. Njegove želje su velike, u krevetu i izvan njega, no ako ih ostvarite, njegova osećanja će biti duboka i plemenita.

# Strelac

Strelčevi obožavaju da ukazuju partneru na greške, mane i nesavršenosti pa uglavnom trebaju mudrijeg i taktičnijeg partnera, kako od sebe, tako i od većine ljudi. Oni vole da učestvuju u svemu u kući i da pomažu, pa s njima nije teško živeti, ali zbog nedostatka te velikog nestrpljenja, njihovi partneri često preispituju svoj ostanak.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader