Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Najveći srcolomci: Ove horoskopske znakove ne želite da ljutite

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Nakon njihove osvete nećete moći da se tako lako oporavite, zbog toga izbegavajte da ih ljutite!

Ako povredite ili uvredite jednog od ovih pet horoskopskih znakova pripremite se na neuobičajenu i prekomernu dozu bola. Oni ne zaboravljaju, oni planiraju i provode svoje presude direktno i bolno...

Neki od njih su sposobni da sede i čekaju pravi trenutak za osvetu, da vi nemate pojma šta se događa.  Kad se napokon odluče da deluju, napad će biti direktan i brutalan, a vi ćete biti šokirani.

Ovan

Ovnu nije problem da povredi ljude oko sebe jer mu zapravo nije ni stalo do njih. Kada odluči da prekine kontakt to će i napraviti, potpuno hladno i bezosećajno te bez razmišljanja o tome hoće li svojim postupcima nekome slomiti srce.

Pokušate li s Ovnom razgovarati o tome, po pogledu ćete shvatiti da do njega ništa ne dopire. Ovnovi jednostavno ne razumeju zašto bi se zbog njihovih postupaka iko osećao povređeno i to im se ne isplati ni objašnjavati, jer ih samo možete isprovocirati. A kad im dotaknete živce, tek će onda pokazati koliko stvarno mogu biti okrutni te da uopšte ne znaju šta znači empatija.

Devica

Device važe kao drage i saosećajne osobe koje nikada nikoga ne bi povredile ali to je potpuno netačno. Device su u svemu perfekcionisti, pa tako i u lomljenju tuđih srca. Sklone su osuđivanju i znaju biti jako grube te su uvek direktne i nije ih briga hoće li svojim rečima povriediti druge. Iako je iskrenost vrlina, Device se često istinom služe u vlastitu korist, a tačno znaju i kada i koje "dugme" pritisnuti kako bi izazvale reakciju koju žele.

Misle i da vam moraju održavati lekcije o svemu, a smatraju i da će najbolje upaliti ako budu brutalne. Ako povredite Devicu, vratiće vam deseterostruko te će svaki svoj potez racionalizovati i uveriti sami sebe da će im svi koje su povredili jednog dana na tome biti zahvalni.

Lav

Lavovi lako zavole ljude, ali jednako lako ih i zauvek precrtaju iz života. Kad je Lav s nekim završio, to je to i više za tu osobu ne želi ni čuti te ga ne zanima ako je u međuvremenu povredi.  Lavu je potrebna i pažnja, a ako je ne dobije u količini koju očekuje ili ako povredite njegov ego, čeka vas opasna osveta. Njihov kamen spoticanja je i ljubomora koja Lavove često zna navesti da rade grozne stvari ljudima s kojima su u vezi.

Svoj bes i prezir ne mogu sakriti i uvek ćete znati da su ljuti, a sve čime im se neko zamerio zapamtiće kao problem te druge osobe. Lavovi sebe vide kao velike vladare i smatraju se sposobnima za određivanje "kazne" svakom ko im se namerno ili slučajno zameri.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader