Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Ljubomorni i nepoverljivi: 5 horoskopskih znakova koji nisu za veze

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Kao prijatelji su sjajni, ali kao partneri... vrlo komplikovani!

Sledeći horoskopski znaci osećaju emocije dublje nego drugi. Kada se njihovo srce slomi, potrebno im je dosta vremena da se oporave, a to ostavlja i posledice - oni gotovo nikad ne veruju svojim partnerima.

Škorpija 

Jedan od načina kako Škorpija pokazuje da ima problem sa poverenjem je da gotovo retko šta veruju potencijalnim partnerima. S obzirom da je istina najvažnija Škorpija, ako ne mogu da veruju osobi sa kojom izlaze, njihova veza nikada ne može preći na viši nivo. 

Škorpijama je potrebno dosta vremena da steknu poverenje u partnera, nesvesni da njihova tajnovitost takođe negativno utiče na drugu stranu. 

Rak 

Kao Škorpija, Raku je potrebno dosta vremena da prihvate šta njihov potencijalni partner govori. Nije reč o tome da pripadnici ovog znaka misle da lažite, već oni žele uverenje da se toj osobi sviđaju, da misli da je pametan, da ne može da skine oči sa njih jer su privlači, i da uživaju da vreme provode sa njima. Rakovi žele da njihov izabranik im odmah odgovara na poruke, zove samo da proveri kako su, i da budu angažovani oko svih njihovih na drutpvenim mrežama. Ako ne, Rak će misliti da zaista niste zainteresovani. 

Bik 

Koliko god se trudio da sakrije, Bik ima problem sa poverenjem upravo jer je ljubomoran na sve. Ako njihov potencijalni partner ne stavi im do znanja da je priortiet, Bik će pogazati najnegativnije osobine. Oni razumeju da njihov partner ima svoj život, ali i dalje žele da osete da je njihova sreća takođe veoma važna. Ako se Bik oseti zapostavljeno, postaće ljubomoran na najmanje sitnice. 

Ribe 

Ako su Ribe bile povređene u prošlim vezama, trebaće im mnogo vremena da prebrode to i nastave dalje. Oni stalno imaju osećaj da ne mogu u potpunosti da veruju svima, a ako im se neko učini toliko dobrim da je nemoguće da bude istina, oni će se često iz straha povući. Jednom kada je slomljen, Ribe će izgraditi toliko visok zid ispred sebe da će biti gotovo nemoguće bilo koja osoba da ga preskoči. Ribe su osetljive i nežne, te stalno beže od situacija koje bi mogle da prouzrokuju bol. 

Vodolija 

Ako je Vodolija bila povređena u prethodnim vezama, biće im potrebno dosta vremena da se ponovo nađu u srećnoj, zdravoj ljubavnoj vezi. Istina je da Vodolija će prebroditi greške iz loše veze, razvijanjem teorija o tome zašto je ona bila užasna. Na osnovu analize i rezulata njihove veze, pronaći će da su imali problem da veurju sebi, odnosno nisu bili svesni svoje vrednosti. Vodolije će reći da nisu tipovi za vezu i reći će svima da uživaju da su solo, ali to je samo izgovor i trenutni beg.

Izvor: superzena.b92

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader