Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Pomračenje Sunca u Raku na petak trinaesti: Ova 4 horoskopska znaka očekuju velike promene!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Slede veliki životni preokreti za sve, a posebno za ova četiri znaka!

U julu ove godine započela je serija Pomračenja koje će se odvijati u nasuprotnim znakovima Rak – Jarac i taj će se ciklus okončati u leto 2020.

Ciklus pomračenja na relaciji Lav – Vodolija koji se odvija od početka 2017., okončaće se ovog leta, tačnije s pomračenjem Meseca u znaku Vodolije, 27. jula 2018. godine i one Sunca u Lavu, 11. avgusta 2018. godine.

Pomračenja su tačke preokreta u našim životima. Ako poznajete neku Vodoliju i Lava, sigurno ste mogli svedočiti njihovim životnim turbulencijama koje su se odvijale unatrag nešto više od godine dana, piše astrolog Julijana Oremović.

A sada to čeka Rakove i Jarčeve.

Šta nam rade Pomračenja?

Reč je o velikim životnim čistačima. S njima će se dodatno zakomplikovati ona područja života s kojima smo duže vreme nezadovoljni.

S njima se piše poslednje poglavlje jednog dela našeg života.

Isto tako i započinje novo.

One razvijaju i šire našu svesnost. Vidimo ono što nam je dosad promicalo. Jasno nam je ono što je pre bilo maglovito i neizvesno.

Povezane vesti

Zašto?

Da bi nas podstaknule na promenu. Da bismo ostavili lošu vezu, prekinuli toksične odnose, napustili posao s kojim nismo zadovoljni, promenili neka uverenja, a sve s ciljem kako bi se otvorio prostor za stvaranje nečeg novog i boljeg za nas.

Šta vas još čeka na petak trinaesti pročitajte na sledećoj strani...

Često smo pasivni, predugo se zadržavamo tamo gde smo prividno sigurni, uprkos tome što smo nesrećni. Trpimo, negodujemo, razboljevamo se, ali ostajemo na istom mestu. Pomračenja nam to ne dopuštaju. Kad se opiremo promenama, one će nam do te mere zagorčati situaciju da nećemo imati izbora. Nužan je iskorak prema napred. A to život jeste – stalna promena i kretanje.

Povezane vesti

Teme ovog pomračenja u Raku su majčinstvo, porodica, dom, tradicija, mesto gde puštamo ‘korenje’. Riječ je o osećaju sigurnosti i pripadnosti, o onome s čim se poistovećujemo, odakle potičemo i gde se vraćamo. Odvijaće se tačno nasuprot Plutona u Jarcu, pa je reč o prilično moćnim energijama koje ukazuju na preporod i transformaciju. Nešto mora ‘umreti’ kako bi se novo rodilo. Kompromisi su gotovo nemogući.

Pluton je radikalan, nepopustljiv, otresit, on reže poput hirurškog noža. Odvaja nas od situacija u kojima smo zarobljeni, koje nam ne dopuštaju da rastemo. Odvaja nas od ljudi zbog kojih odustajemo od sebe i onoga što nam je važno. Ne dopušta nam polovična rešenja. Idemo na sve ili ništa. Moramo se usuditi, pokrenuti, ali iz srca i čistih namera jer tada uspevamo. Sve što je otrovano negativnim emocijama potrebno je očistiti. Osloboditi se zavisti, osećaja manje vrednosti, krivice, ljubomore, potrebe za dominacijom, opsesivnih želja zbog kojih smo destruktivni.

Izvor: astrosudbina.com

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader