Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje Meseca 27. jula 2018. donosi promene, a evo i kakve!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Najviše treba da se čuvaju Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije!

Pun Mesec udružen sa Marsom, južnim Mesečevim čvorom i sve to u kvadratu sa Uranom iz Bika što može biti iznenada opasno. Mogu se tražiti povodi za svađe, suprostavljanja.  Čak i ono što nam je bilo svakodnevno, sve normalno, sada može iznenada da bukne velika pobuna i svađa. Sve što nam nikada nije smetalo sada se pretvara u vatreni pakao od svađe i rasprave.

Najviše treba da se čuvaju Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije koji mogu na samo jednu reč kritike ili primedbe odreagovati burno. Zbog svega što se bude dešavalo burno i nepromišljeno neko može da dobije priliku i iskoristi je da vam naškodi. Zato pazite, budite obazrivi i mirni kao bubica ovih dana oko pomračenja Meseca. Jako je naglašena agresivna energija pa svi treba da pazimo šta pričamo, jer je Merkur krenuo retrogradno da malo dolije ulja na vatru koja već plamti. Pomračenje se dešava u večernjim satima na 4. stepenu Vodolije što pripada prvoj dekadi pa znaci iz prve dekade više osećaju ovo dešavanje.

Evo šta mogu očekivati pojedinačni znaci za vreme pomračenja Meseca:

Ovan

Vi imate jak podsticaj dok razmišljate da donesete neku odluku. Kao po običaju, vi ne znate da oklevate već odmah odlučujete. Kako je Venera u dobrom aspektu sa Plutonom iz Jarca, vi ste pomirljivi i staloženi. Veća količina ljubavi, strasti i kreativnosti prosto vas usrećuje.

Bik

Kod vas može biti napeta situacija, posebno kod Bikova koji su rođeni u prvoj dekadi. Kako Mesec bude odmicao, tako vi možete postati društveni, veseli, originalni dok pojedini Bikovi postaju ekscentrični sa promenama raspoloženja i neki kompleksi prosto izlaze na videlo.

Blizanci

Vama se dešava pomračenje u polju kretanja i putovanja pa bi trebalo da izbegnete putovanje ili neka kretanja. Nervoza i nestrpljenje vas mogu obuzeti, čak pojedini Blizanci mogu biti i agresivni. Bilo bi dobro u ovih nekoliko dana da budete na odmoru i da se opustite maksimalno. Budite oprezni, čuvajte se, izbegnite svađe i impulsivnost.

Rak

Kako je Mesec vaš vladar, vi se možete osećati nesigurno. Ako imate problem sa finansijama, sada treba da se suzdržite od trošenja i da malo prištedite. Pojedini Rakovi mogu biti društveni, malo lucidni dok neki mogu imati kompleks u ljubavi i promene raspoloženja.

Lav

Vi možete doživeti iznenađenja, što ne znači da mogu biti loša. Pojedini Lavovi mogu imati eksplozivan period pa bi trebalo da se opuste i ne reaguju na pojedine situacije. Preporučuje se da sada odgodite planove i ne donosite bitne odluke već gledajte da se odmorite.

Devica

Svi vi koji ste rođeni u prvoj dekadi možete se osećati iscrpljeno, umorno, čak bolesno pa bi bilo dobro da se odmorite ili da neke Device prekontrolišu zdravlje. Pojedine Device mogu imati srećan ljubavni život dok neke očekuju finansijki dobici. Emocije su udružene sa inteligencijom.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...

Vaga

Kod vas se ne dešava bitnija promena, osim ako vam neko traži novac na zajam ne pozajmljujte a ni vi se ne zadužujte. Ako ste planirali, možete započeti novi način ishrane za mršavljenje, kupovati sve za kuću, sređivati ili kupovati kuću. Posećivati prijatelje, konsultovati se sa astrologom ili psihologom vrlo je svrsishodno.

Škorpija

Vi možete doživeti neke radikalne promene, posebno ako ste rođeni u prvoj dekadi. Sada neki karmički dugovi dolaze na naplatu. Uran i Mars su negativno aspektovani, jedino ako Saturn umeša svoju umirujuću energiju Uran neće odreagovati impulsivno. Samo prva dekada treba da se pripazi od svađa i impulsivnosti.

Strelac

Kako su Uran i Mars negativno aspektovani, treba da se čuvate od sukoba sa nekom bliskom osobom ili nekom grupom gde pripadate. Pojedini Strelci mogu imati važan dan u svom životu ili neko napredovanje. Mogućnost promena u nekim kreativnim poslovima.

Jarac

Sada se nikako ne preporučuje da se vraćate i razmišljate o prošlosti već se oslobodite i krenite napred u srećnu budućnost. Sada možete kupovati sve električne uređaje za kuću, ići na odmor, započeti djetu. Izbegavajte ponos i egoizam.

Vodolija

Kod vas se dešava pun Mesec i pomračenje pa neće biti baš prijatno. Novi izazovi i nove prilike su na pomolu koje bi trebalo da iskoristite. Pojedine Vodolije mogu i posmatrati pomračenje ako bude vedro nebo, biće vidljivo i kod nas.

Ribe

Dosta zategnut period zbog pobuna drugih osoba koje se ne slažu sa vama kako radite i na koji način radite. Moguće su frustacije i mnoge osobe mogu biti ljute na vas, jer radite stvari po svome što se njima ne sviđa. Generalno gledano, na pomolu su iritacija i neslaganje. Potrebno je da se štitite od opekotina i toplote.

Astrolog: Željka Knežević

Izvor: astrosudbina.com

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader