Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Kako će tranzit Urana uticati na vaš znak do 2026. godine: Vreme je za promene u ljubavnom životu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Proverite gde se u vašoj natalnoj karti nalazi Uran i kako će tačno na vas uticati ulazak Urana u znak Bika.

Pogledajte šta je vaš podznak, tačnije gde počinje vaša 1. kuća – ako vam je podznak u Biku, tranzitni Uran ide kroz vašu prvu kuću.

Uran koji tranzitira kroz vaše 1. polje može dovesti do uništavanja starih obrazaca ponašanja. Stare navike vam postaju dosadne, možete lako promeniti fizički izgled, stavove, pa i način govora.

Uran koji tranzitira kroz vaše 2. polje donosi iznenadne i neočekivane događaje na finansijskom planu i u vezi sa ličnim vrednostima, te sada možete poraditi na promeni uverenja.

Uran koji tranzitira kroz vaše 3. polje može doneti promene u odnosu sa braćom, sestrama, komšijama, ali i promene u društvenom krugu u kome se krećete.

Uran koji tranzitira kroz vaše 4. polje donosi neočekivane i iznenadne događaje vezane za porodicu i dom. Može doći do prekida nekih odnosa ili do nelagode unutar porodice, a mnogima će selidbe biti česte, kao i osećaj da se iz kuće mora stalno negde ići.

Uran koji tranzitira kroz vaše 5. polje može doneti uzbudljive promene u ljubavnom životu, neočekivana spajanja, ali i razdvajanja. Takođe, može doneti i promene sa zdravljem dece ili radikalne promene u odnosu sa njima. Ovo je odličan period da se bavite hobijima.

Uran koji tranzitira kroz vaše 6. polje naglašava potrebu oslobađanja od svakodnevne rutine. Moguće su i promene na poslu – poslovnog okruženja i poslovnih pozicija. Možete promeniti način rada ili pristup poslu.Tokom ovog tranzita moguće je da u vaš dom dođe kućni ljubimac.

Uran koji tranzitira kroz vaše 7. polje dovodi do iznenadnog i neočekivanog razvoja događaja na polju partnerskih odnosa. Ovaj tranzit ponekad može biti izazovan za odnose, naročito ako postoji natalno sećanje koje može biti okidač razvoda ili razlaza. S druge strane, mogući su i iznenadni ulasci u brak. Pozitivni aspekti mogu doneti nove odnose, partnerstva i poslovne saradnike. Moguće je prevazići monotoniju u odnosima i učiniti ih uzbudljivijim.

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...

Uran koji tranzitira kroz vaše 8. polje mogao bi doneti krize i dramatične promene. Sudbinski događaji su vezani za prirodu ove kuće, a pored smrti (koja je u astrologiji vezana za 8. kuću), Uran može doneti brojne transformacije, nasledstva, kredite, sponzorstva, u zavisnosti od vaše natalnu postavke.

Uran koji tranzitira kroz vaše 9. polje donosi potencijal za porast svesti i prosvetljenje. Životna perspektiva može da se proširi, što dovodi do ubrzanog ličnog razvoja. Možete imati originalne ideje i razraditi ih.

Uran koji tranzitira kroz vaše 10. polje donosi vam radikalne promene u životu i u karijeri. Definitivno budite spremni na sudbinske događaje koji će vam pomoći da krenete novim pravcem u životu.

Uran koji tranzitira kroz vaše 11. polje donosi važne promene kruga ljudi u kome se krećete. Možete učiti astrologiju, biti otvoreniji za kosmičke uplive, upoznavati ljude koji će imati veliki uticaj na vaš celokupni život. Takođe, može vam se desiti da ne osećate povezanost sa nekim prijateljima iz bivšeg okruženja.

Uran koji tranzitira kroz vaše 12. polje može doneti neočekivane poteze skrivenih neprijatelja, ali njegov uticaj nije naročito značajan. Podsvest osobe može isplivati na površinu, moguća je pojava strahova i anksioznosti, ali i otkrivanje dosad neotkrivenih talenata.

Izvor: lovesensa.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader